Evenimentul Zilei > Actualitate > Film de groază în România. E cumplit ce a pățit bietul copil
Film de groază în România. E cumplit ce a pățit bietul copil

Film de groază în România. E cumplit ce a pățit bietul copil

Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de joi, 1 octombrie. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD pe a acorda primul ajutor.
Un copil de 6 ani lăsat singur acasă, părinții fiind plecați la serviciu, a căzut, de la etajul 4 al blocului în care locuia, în Constanța. Copilul este inconștient și intubat la spital, dar stabil.
Potrivit ISU Dobrogea, copilul a fost dus la spital, fiind inconștient și inturbat, dar stabil.
Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 6 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinții fiind plecați la serviciu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul Poliției Constanța.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Secției 5 Constanța au fost sesizați că un copil de 6 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Băiatul a fost preluat de un echipaj mobil de terapie intensivă şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Este inconştient, dar medicii spun că starea lui ar fi stabilă.

Ştire în curs de reactualizare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: