Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil aproape ucis în bătaie de către propriul tată. Ce a făcut mama
Copil aproape ucis în bătaie de către propriul tată. Ce a făcut mama

Copil aproape ucis în bătaie de către propriul tată. Ce a făcut mama

Un copil de nouă ani a fost bătut până la leșin de propriul său tată. Bărbatul a pus mâna pe o nuia și nu s-a mai oprit decât după ce copilul a leșinat. Și mai grav este că abia după câteva zile a fost reclamat la poliție.

În cursul acestei zile, polițiștii orasului Nadlac au fost sesizați de  către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că pe 30 septembrie soțul ei era să îl omoare în bătaie pe copil. Până luni, femeia a stat la căpătâiul copilului, internat în spital, care a necesitat patru zile de îngrijiri medicale în urma bătăii.

Potrivit femeii, soțul ei, care este și tatăl copilului, era foarte bea în ziua cu pricina, astfel că în jurul orei 16.00 a pus mâna pe nuia și a început să își bată fiul, provocându-i răni pe toată suprafața corpului.

În cauză s-a dispus efectuarea unui control de specialitate, în urma examinarii medico -legale, minorul necesitând 4 zile de îngrijiri medicale.

”În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pe bază de ordonanță de rețienere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie”, arată Lorena Radu, de la Biroul de Presă al poliției arădene. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ arad, iar oamenii legii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: