După cearta dintre Janet Jackson şi fiica fratelui ei, Paris şi-a cerut scuze public. "Mulţi oameni au spus că m-am schimbat. Vreau să îmi cer scuze pentru atitudinea mea. Se întâmplă foarte multe lucruri. Promit că ego-ul meu nu va mai fi", a scris fiica lui Michael Jackson pe Twitter.
În acelaşi timp, fratele ei mai mare ducea în continuare războiul cu familia sa. A publicat o conversaţie între el şi Janet Jackson cu care dovedea că nu a fost lăsat să vorbească cu bunica lui.
"Asta e prea mult. Îţi dau mesaj din singurul motiv că cerem să vorbim acum cu bunica noastră" a fost urmat de răspunsul "Nu îi lăsa, te rog".
Fotografia era însoţită de textul: "Deşi sunt fericit că bunica s-a întors, după ce am vorbit cu ea am realizat cât de înşelată şi minţită a fost. Sunt furios şi rănit. În tot acest timp, ei nu ne-au lăsat să o contactăm. Dacă veţi continua cu minciunile, voi continua şi eu cu adevărul. De când mă ştiu, tata m-a avertizat de nenumărate ori să mă feresc de anumiţi oameni şi anumite gesturi". Mai târziu, el a şters mesajul.
Mai mult, o reprezentantă a centrului spa unde a stat Katherine Jackson a declarat că mama lui Michael a avut acces la telefon, contrar declaraţiilor sale.
Sursa: TMZ