Evenimentul Zilei > Actualitate > Contra face scandal: „Arbitrul și-a făcut datoria! Pentru noi, campionatul s-a încheiat!”
Contra face scandal: „Arbitrul și-a făcut datoria! Pentru noi, campionatul s-a încheiat!”

Contra face scandal: „Arbitrul și-a făcut datoria! Pentru noi, campionatul s-a încheiat!”

Antrenorul echipei Petrolul Ploiești acuză că jucătorii săi nu sunt lăsați să lupte pentru titlu.

Deși a jucat o repriză cu un om în plus, Petrolul Ploiești n-a reușit decât o remiză, scor 1-1, în partida din deplasare cu FC Brașov, disputată duminică seară, în etapa a 20-a a Ligii I la fotbal. Prahovenii au fost egalați în cel de-al patrulea minut suplimentar al jocului, din penalty, iar la sfârșit, antrenorul Cosmin Contra a dat vina pe arbitraj și a acuzat că gruparea pe care o pregătește nu este lăsată să lupte pentru titlu.
Am pierdut două puncte și, pentru noi, campionatul s-a încheiat! Oricum nu ne băteam noi la titlu! Sunt singurul care zice că se teme de arbitraj și s-a dovedit încă o dată că am dreptate.
Cunosc sistemul și cei care au delegat și dau ordine arbitrilor, care au ceva împotriva Petrolului, și-au făcut datoria încă o dată. Nu dau vina pe arbitri pentru acest egal, dar au fost foarte multe anul acesta. Aveam convingerea, indiferent de arbitrul din seara aceasta (n.r. – duminică seara), că ne vor aștepta la cotitură să nu câștigăm. S-a terminat campionatul. Nu că îmi făceam iluzii, dar știam că nu voi fi lăsat să mă bat la campionat.
Acum sunt 5 arbitri, 6 arbitri. Eu nu pot să mă lupt cu 6 arbitri! Arbitrul Cristi Balaj și-a făcut datoria foarte bine și îl felicit pe această cale! Știe foarte bine să dea în momentele cheie deciziile. În minutul 93, a dat adiționalul un penalty dintr-o chestie inventată de Deaconu, cel mai mare conducător al arbitrilor din România”, a acuzat Contra, la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: