Conflictul dintre PSD și PNL Iași continuă. Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc:"PSD dorește blocarea proiectelor majore pentru Iași"

Conflictul dintre PSD și PNL Iași continuă. Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc:"PSD dorește blocarea proiectelor majore pentru Iași"

După ce vicepreședintele liberal al CJ Iași a fost înlocuit de o nouă majoritate constituită din consilieri ai PSD, PDL și PP-DD, un nou conflict este pe cale să apară între liberali și social-democrați.

Deputatul PNL de Iași, Mugur Cozmanciuc a afirmat, într-un comunicat de presă, că parlamentarii PSD au lipsit de la vizita șantierului deschis anul trecut în zona aeroportului Iași pentru modernizarea pistei de zbor și vizita de lucru în locul unde va fi amplasat Spitalul Regional de Urgență, ambele organizate de șeful liberal al CJ Iași, Cristian Adomniței. "Am constat cu regret că de la aceast eveniment au lipsit parlamentarii PSD de Iași. Absența parlamentarilor social democrații sper sa fie doar o coincidență nefericită și sper că nu este un semnal prin care Partidul Social Democrat Iași doreste blocarea proiectelor majore pentru Iași, deoarece acest lucru ar constitui o greșeală fatală pe care PSD ar face-o față de ieșeni", a declarat Mugur Cozmanciuc. Cozmanciuc a mai precizat:”îmi exprim speranța ca toți parlamentarii de Iași să susțină cele 10 promisiuni făcute de USL anul trecut în campanie, iar Manifestul pentru Iaşi să fie ghidul nostru în activitatea parlamentară pentru ieșenii care ne-au acordat voturile. Chiar dacă USL nu mai există eu îmi doresc să cred că noi parlamentarii de Iași vom lupta pentru ca Manifestul pentru Iași să fie pus în practică și aici mă refer și la susținerea pe care sper ca toți parlamentarii să o acorde continuarii demersurilor în vederea finanțării studiilor de fezabilitate pentru Autostrada care leagă Moldova de Transilvania.”  Proiectul de modernizare a Aeroportului vizează construirea unei piste de 2.400 metri, cu o capacitate portantă triplă faţă de actuala pistă, de 1.800 metri. "Îmi exprim încrederea că vor fi respectate termenele devansate - respectiv 20 august pentru intrarea în folosință a primului tronson al pistei, în lungime de 1.800 metri, și 30 noiembrie, data la care întreaga pistă ar urma să devină funcţională", a încheiat deputatul PNL Mugur Cozmaniciuc.