Evenimentul Zilei > Actualitate > Conferinţa TEDxChange, transmisă live la Bucureşti
Conferinţa TEDxChange, transmisă live la Bucureşti

Conferinţa TEDxChange, transmisă live la Bucureşti

Cei interesaţi pot urmări, luni, de la ora 17:30, în The Ark, conferinţa Conferinţa TEDxChange, cu tema "Viitorul îl facem noi”, transmisă live din Statele Unite.

TEDxChange este organizat de TEDxBucharest în parteneriat cu Sistemul ONU în Romania.
Transmisia live a conferinţei care se desfașoară în SUA, este programată de la 18:00 la 19:30, ora României. Seara se va încheia cu o serie de dezbateri informale între invitaţii din Bucureşti asupra stadiului în care se află România în atingerea obiectivelor mileniului dar şi care sunt paşii viitori spre a rezolva probleme globale vizate de programele ONU.
Evenimentul aşează România pe harta celor 30 de ţări în care se desfăşoară astfel de transmisii simultane conferinţei din SUA.
În cadrul TEDxChange vor fi urmărite discursurile unora din cei mai mari gânditori şi practicieni ai acestui moment, care vor vorbi despre schimbările ce au avut loc în ultimul deceniu şi despre acţiunile necesare asigurării unui viitor mai bun pentru generaţiile urmatoare.
Evenimentul face parte din seria de activităţi dedicate comunităţii TED din Bucureşti, care preced şi pregătesc conferinţa TEDxBucharest2010 de pe 15 octombrie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News