Evenimentul Zilei > Monden > „Comoara” lui Bontea a rupt internetul. Gestul care a topit inimile a mii de oameni
„Comoara” lui Bontea a rupt internetul. Gestul care a topit inimile a mii de oameni

„Comoara” lui Bontea a rupt internetul. Gestul care a topit inimile a mii de oameni

Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai iubiți jurați de la „Chefi la Cuțite”, are o mulțime de motive de mândrie.

De-a lungul anilor, talentul său l-a transformat într-unul dintre cei mai populari bucătari din România. Cu toate acestea, cea mai mare mândrie și cea mai de preț comoară a lui Bontea este Miruna, fiica sa.

Recent, Miruna i-a făcut o surpriză inedită tatălui său, iar Bontea a ținut să împărtășească momentul pe rețele sociale, scrie Antena 1.

„M-a invitat @mirunabonteea la un picnic pe malul Dunării”, a scris chef Sorin Bontea în descrierea imaginilor în care apare alături de fiica sa, Miruna.

Pozele au fost postate pe pagina de Facebook și au strâns zeci de mii de like-uri și comentarii. În unul dintre sezoanele trecute „Chefi la cuțite”, Miruna și-a făcut apariția la degustările pe nevăzute, spre surprinderea părintelui său.

„Ce a crescut piticul. Parcă ieri o aveam elevă în a doua bancă de la perete. Să vă trăiască”, a fost unul dintre comentariile lăsate la postarea lui Sorin Bontea.

Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

Sorin Bontea, declarații uluitoare. Celebritatea cere sacrificii

Cum orice lucru bun și de durată cere sacrificii, așa și Sorin Bontea a reușit să fie azi cunoscut numai după ce a depus eforturi mari în ceea ce privește cariera sa de bucătar.

„Nu mă gândeam vreodată că o să ajung la televizor. Doamne ferește! Ba chiar am avut un moment în care am facut o cerere de a trece de la bucătărie la ospătar, pentru că erau mai mulți bani, când lucram pe vas.” a spus Sorin Bontea.

De-a lungul timpului, Chef Bontea a gătit pentru numeroase vedete printre care îi putem menționa pe Madonna, Nicolas Cage, Jean- Claude Van Damme, dar chiar și așa, nu își dorește ca cei doi copii să îi calce pe urme, pe motiv că este un job care presupune mult prea multe sacrificii.