Portarul Daniel Coman a părăsit clubul de fotbal Rapid. "Robocop" nu va juca însă în Cipru, la echipa Anorthosis Famagusta, ci tot în Liga I, la vicecampioana FC Vaslui.
Coman, aflat într-un scandal permanent cu galeria din Giuleşti, era dorit de către cei de la Anorthosis, dar transferul la formaţia pregătită de Ronny Levy a fost tergiversat de George Copos, patronul Rapidului, care, într-o primă fază, le-a cerut ciprioţilor 125.000 de euro, apoi şi-a micşorat pretenţiile la doar 62.000 de euro şi abia într-un târziu a fost de acord să-l cedeze gratis.
Dani Coman a fost însă întors din drumul spre Cipru de către oficialii grupării FC Vaslui. "Transferul lui Coman este rezolvat. A semnat un contract pe doi ani cu FC Vaslui. Nu vine gratis, ci prin transfer, dar vom plăti pentru el o sumă modică, adică 62.000 de euro", ne-a declarat ieri Adrian Porumboiu.
"Producţia de grâu a fost foarte bună anul acesta, iar preţul la kilogram a crescut cu 25 la sută. Aşa că domnul Porumboiu trebuie să plătească. Coman nu va putea însă să joace împotriva Rapidului. Dacă o va face, atunci vasluienii vor fi obligaţi să mai achite o sumă de bani. Îi vom lua domnului Porumboiu un lan de grâu", a zis Copos.
Împins şi de fani să plece
Dani Coman a evoluat timp de cinci ani la Rapid (în perioadele 2005-2008 şi 2010-2012) şi a câştigat două Cupe ale României (2006 şi 2007) şi o Supercupă a României (2007). Cea de-a doua perioadă petrecută în Giuleşti n-a fost însă una tocmai plăcută.
Portarul a fost jignit în mod constant de către fani, care nu l-au iertat că, în 2008, a părăsit Rapidul pentru FC Braşov. Suporterii i-au cerut în mai multe rânduri lui "Robocop" să plece din Giuleşti.
"Pentru mine, galeria Rapidului a murit de mult! De când s-a luat de familia mea, această galerie este inexistentă", a răbufnit Coman la un moment dat.