COD GALBEN de vânt puternic. Vezi zonele afectate

COD GALBEN de vânt puternic. Vezi zonele afectate

Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic ce va afecta în acesta după-amiază 15 județe din sudul și vestul țării.

Potrivit meteorologilor, până la orele 19.00, local în judeţele Dolj, Gorj şi Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Tg Jiu şi Drăgăşani se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h. Aceleași fenomene vor fi identificate și în judeţele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, jud. Hunedoara. În aceste zone sunt asteptate intensificari de vânt care la rafala vor atinge și depasi local 50-60 km/h și izolat 70 km/h. La munte viteza la rafală va depăși 80-90 km/h.

Totodată, între orele 13:40 și 19:40, în judetele Satu Mareși Salaj, se vor semnala intensificări de vânt care local vor atinge si depasi la rafala viteze de 55-65 km/h.

Între orele 14:20 si 20:00, în judetul Cluj, sud-vestul judetului Maramures, vestul județului Bistrita-Nasaud se vor semnala intensificări de vânt care local vor atinge și depăși la rafală viteze de 55-65 km/h, iar în zona montana 80 km/h.

Ne puteți urmări și pe Google News

În intervalul 14:15 si 17:15, local în judeţul Braşov sunt asteptate intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55-60 km/h.

Intre orele 15:00 si 19:00, local în judeţele Mehedinţi și Olt, inclusiv municipiile Dr. Tr. Severin şi Caracal se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Reţeaua mafioţilor care a vândut românilor carne alterată
  • Moscova cere ca Ucraina să nu adere la UE sau NATO
  • Universitatea Harvard a anunţat o descoperire EPOCALĂ, prevazută de EINSTEIN: Sfântul Graal al cosmologiei

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Descoperire controversată. Cui îi aparţine CRANIUL de EXTRATERESTRU / GALERIE FOTO
  • Jacky Kennedy în ţinută de PLAJĂ, într-un SELFIE de acum 60 de ani | FOTO
  • MISTERELE ISTORIEI: De la Triunghiul Bermudelor, la Giulgiul din Torino | GALERIE FOTO