Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand se apucă de demolat. Gardul și poarta unei universități nu i-au putut sta în cale
Clotilde Armand se apucă de demolat. Gardul și poarta unei universități nu i-au putut sta în cale

Clotilde Armand se apucă de demolat. Gardul și poarta unei universități nu i-au putut sta în cale

Clotilde Armand este pusă pe fapte mari încă de la începutul anului. Marți, edilul a demolat poarta și gardul Universității Bioterra Bucureşti pe motiv că erau construite ilegal. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, însă o scriere agramată a atras atenția și a stârnit sute de reacții.

Marți, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat o nouă acțiune de care este extrem de mândră. A fost demolat gardul și poarta universității Bioterra Bucureşti. Potrivit edilului, construcția era una ilegală, făcută pe domeniul public.

Zona îngrădită de Universitate este un drum public care duce la Lacul Grivița. Accesul pietonilor și bicicliștilor era blocat, tocmai din acest motiv s-a decis demolarea gardului, dar și a porții. În postarea făcută pe rețelele de socializare, edilul Sectorului 1 a ținut să menționeze faptul că cheltuielile de demolare vor fi suportate de Universitatea Bioterra Bucureşti.

”Am demolat gardul şi poarta metalică care a fost construită nelegal de Universitatea Bioterra Bucureşti pe domeniul public al Municipiului Bucureşti (…) Dispoziţia de desfiinţare a fost semnată de mine iar lucrările de demolare au fost îndeplinite de ADP Sector 1 şi Direcţia Control Urban- Biroul de Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1.

Este drumul care duce până la Lacul Griviţa, cum vii dinspre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Cheltuielile înregistrate de ADP Sector 1 pentru desfiinţarea lucrărilor vor fi recuperate de la Universitatea Bioterra Bucureşti, care poate solicita revendicarea materialelor rezultate ca urmare a desfiinţării, în termen de 30 de zile de la data depozitării în locaţiile ADP Sector 1”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Descrierea videoclipului postat pe rețelele de socializare a atras atenția internauților.  Clotilde Armand a scris agramat, ceea ce a stârnit mai multe comentarii răutăcioase.

”Am demolăm gardul și poarta metalică care a fost construită nelegal de Universitarea Bioterra București”, este descrierea clipului video în care angajații demolează poarta Universității Bioterra Bucureşti.

Sute de persoane au lăsat comentarii la postarea edilului, multe intre ele fiind legate de alte construcții ilegale. O bucureșteancă pare să fie deranjată de gardul Parlamentului, pe care îl vrea demolat.

„Speram sa fie demolat cat mai curand si gardul de la Palatul Parlamentului. Locuitorii orasului au nevoie acuta de spatii verzi si locuri pentru plimbare”, a scris una dintre urmăritoarele Clotildei Armand.