Evenimentul Zilei > EVZ Special > Clotilde Armand e dată în judecată! Dan Tudorache a depus plângere penală
Clotilde Armand e dată în judecată! Dan Tudorache a depus plângere penală

Clotilde Armand e dată în judecată! Dan Tudorache a depus plângere penală

Din primele momente de la investirea sa în funcție și până în prezent, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susținut de USR-PLUS, este într-un continuu conflict cu oricine poate. Plângerile adresate instanței împotriva sa nu mai reprezintă nici ele un element de noutate, însă Clotilde Armand s-a mai ales cu un proces penal.

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus o plângere penală pentru fals intelectual, abuz în serviciu și comunicare de informații false împotriva lui Clotilde Armand și a șefului Serviciului Imagine și Cultură.

În contextul promisiunilor vehiculate de primarul Clotilde Armand în ceea ce privește investițiile în sistemul de educație, Dan Tudorache a anunțat că primarul Sectorului 1 nu mai plătește serviciul de pază pentru Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Tudorache anunță că primarul Sectorului 1 nu mai plătește paza la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

„Dacă Madam Armand preferă ca în loc de treabă să își facă în continuare campanie deșănțată, împroșcând cu mizerii și minciuni, eu aleg să vă spun ce face de fapt „pentru binele copiilor noștri și pentru viitor”, așa cum se laudă.

De departe, cea mai importantă „investiție” pentru „binele” copiilor este reprezentată de lupta înverșunată pe care o duce pentru micșorarea cuantumului burselor. Până acum a avut două tentative de a tăia banii elevilor, stopate doar de intervențiile responsabile ale consilierilor locali. Pariez că nu se va opri aici. Despre plata acestora, numai de bine. Înțeleg că sunt achitate la zi, pe luna ianuarie. Pentru o corectă informare, vreau să precizez că în timpul mandatului „ciumei roșii” am plătit burse pentru 65.220 de copii. Și toate la timp.

Lăsați-mă să fiu circumspect cu transformarea sediului ADP Sector 1 în Școală Regală în timpul acestui mandat, având în vedere faptul că, în nouă luni, Madam Armand nu a reușit să obțină autorizația de funcționare pentru corpul nou al Școlii 179, care este gata din septembrie anul trecut.

În aceeași ordine de idei, am aflat azi că începând de la 1 iulie primăria nu mai plătește serviciul de pază pentru Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Probabil că tot pentru „binele” copiilor”, a scris pe Facebook fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache.

Clotilde Armand neagă poziția lui Tudorache

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 însă, neagă afirmațiile lui Dan Tudorache și susțin că instituția va asigura paza și va continua investițiile în spitale.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.

Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, se arată pe pagina de Facebook Primăria Sectorului 1 București.