Evenimentul Zilei > Actualitate > Clanul Duduianu are un nou șef. Urmașul lui Emi Pian are doar 21 de ani
Clanul Duduianu are un nou șef. Urmașul lui Emi Pian are doar 21 de ani

Clanul Duduianu are un nou șef. Urmașul lui Emi Pian are doar 21 de ani

La aproape jumătate de an după moartea lui Emi Pian, Clanul Duduianu are un nou șef. Conducerea a fost preluată de către unul dintre puținii membri care se află în libertate.

Clanul Duduianu are un nou șef. La câteva luni după moartea lui Emi Pian, șefia Clanului Duduianu a fost preluată de către Aly Pian, șeful răposatului interlop. Acesta are doar 21 de ani și este unul dintre foarte puținii membri ai Clanului care se află în libertate, scrie Newsweek.

După decesul tatălui său, Aly Pian le-a spus apropiaților săi că dorește să fie precum tatăl său. „În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă interesează absolut nimic. Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a declarat Aly Pian, în urmă cu ceva vreme.

Clanul Duduianu are un nou șef

Inițial, după moartea lui Emi Pian, șefia Clanului fusese preluată de George Pian.

Aly Duduianu a asistat la conflictul în urma căruia Emi Pian a fost înjunghiat. Tănărul a fost marcat de ceea ce a văzut atunci, după ce a fost martorul cumplitei răfuieli între cele două clanuri.

La momentul respectiv, surse apropiate familiei Duduienilor au declarat că Aly refuza să mănânce și nu mai putea să doarmă după ce a asistat la moartea tatălui său, Emi Pian.

„A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit un apropiat al familiei.