Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti. Zi de neuitat pentru clanul Ştoacă
Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti. Zi de neuitat pentru clanul Ştoacă

Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti. Zi de neuitat pentru clanul Ştoacă

În urma unei ample operaţiuni antidrog, 15 membri ai clanului interlop Ştoacă (specializat în traficul de heroină şi etnobotanice) au fost reţinuţi de oamenii legii la 16 martie 2021.

Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti. Zi de neuitat pentru clanul Ştoacă. Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti. Zi de neuitat pentru clanul Ştoacă. Romania TV anunţă că interlopii erau cunoscuţi şi pentru acţiunile violente de reprimare a concurenţilor de pe piaţa drogurilor din Capitală.

Sursa citată a notat că au fost efectuate 10 percheziţii domiciliare în Sectoarele 4 şi 5. Au fost confiscate cantităţi de heroină şi sume importante de bani. De asemenea, în urma percheziţiilor au fost găsite seringi care aveau lichid în ele, dar şi câteva cântare de mare precizie.

Lovitură grea pentru regii heroinei din Bucureşti

În momentul acţiunilor de reţinere, poliţiştii au găsit 40 de consumatori care au venit să-şi ia doza de heroină de la membrii clanului Ştoacă. Pentru această operaţiunea antidrog a fost nevoie de sute ore de filaj și activitati sub acoperire.

Pentru a destructura această rețea, polițiștii antidrog au efectuat 35 de actiuni de prindere în flagrant şi delict stradal.

În urma perchezițiilor au mai fost confiscate diferite cantități de metadonă, materiale și recipiente folosite la ambalarea și porționarea drogurilor.

Oamenii legii au mai descoperit înscrisuri cu posibilă valoare probatorie. Ne referim la listele cu datoriile dependenților şi situația cantităților de droguri procurate sau livrate.