Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu s-a răzgândit în cazul tragediei de la Caracal. „Nu se impune o Comisie de anchetă specială, mai ales că suntem în vacanță parlamentară”
Ciolacu s-a răzgândit în cazul tragediei de la Caracal. „Nu se impune o Comisie de anchetă specială, mai ales că suntem în vacanță parlamentară”

Ciolacu s-a răzgândit în cazul tragediei de la Caracal. „Nu se impune o Comisie de anchetă specială, mai ales că suntem în vacanță parlamentară”

Preşedintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, afirmat, luni, că renunţă la înfiinţarea unei comisii de anchetă în legătură cu drama de la Caracal, deoarece, parlamentarii sunt în vacanţă.

O altă motivare a lui Ciolacu este că fiind o anchetă în derulare, nu se pot pune întrebări.

Prima reacție a fost normală, să încercăm să facem o comisie. Cred că în acest moment nu se impune o Comisie de anchetă specială, mai ales că suntem în vacanță parlamentară. Plus că este o anchetă penală în derulare și noi nu vom putea întreba mai nimic. Cred că e suficient să vedem la nivelul CSM, și MAI, vedem și STS cu ce lămurire vine”, a declarat Marcel Ciolacu.

În legătură cu cazul de la Caracal, Ciolacu a mai spus că nu a discutat, încă, cu ministrul de Interne, Nicolae Moga, despre raportul întocmit de MAI.

Vom vedea dacă există modificări legislative ce țin a fi date prin Ordonanță de urgență. Pot fi numai Hotărâri de Guvern. Nu am discutat cu domnul ministru Moga. A rămas că vom discuta despre raportul dânsului. Nu cred că sunt suficiente aceste ritualuri de demiteri. Trebuiesc modificate părți din legislație ca să nu se mai întâmple așa ceva. Nu poate să fie cineva vinovat moral. E o grozăvie. E o excepție, nu se întâmplă în fiecare zi așa ceva. Este o tragedie pentru familie nici nu vreau să mă gândesc„, a subliniat Ciolacu.

Aceste afirmaţii ale deputatului PSD, au fost făcute şi în contextul în care președintele Klaus Iohannis a acuzat coaliția de guvernare  că este vinovată moral pentru această tragedie.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: