Evenimentul Zilei > Monden > Cine i-a luat locul lui Emi Pian în clanul Duduianu? Îl ştie toată România!
Cine i-a luat locul lui Emi Pian în clanul Duduianu? Îl ştie toată România!

Cine i-a luat locul lui Emi Pian în clanul Duduianu? Îl ştie toată România!

Moartea lui Emi Pian a lăsat un gol imens în cunoscutul clan interlop Duduianu, dar se pare că George Pian, vărul răposatului, duce mai departe câteva pasiuni ale celui dispărut dintre noi.

Aşa cum se ştie, în afara activităţilor pe care le presupunea aria lui de expertiză, Emi Pian era pasionat de transmisiunile în direct pe Facebook.

Fostul  lider al clanului Duduianu îşi dorea să aibă cât mai mulţi urmăritori când transmitea mesajele, dorind probabil să devină un influencer în lumea interlopă…

Odată cu dispariţia acestuia, pasiunea pentru like-uri, afişări şi urmăritori a fost preluată de George Pian, nimeni altul decâtz vărul defunctului Emi Pian.

George Pian a dus pasiunea lui Emi Pian la un nivel mai profesionist şi a decis să-şi creeze un canal pe YouTube, platformă online pe care se bucură de succes.

Fără să ţină cont de problemele penale pe care membrii clanului Duduianu le au după ce au cerut taxă de protecție de la maneliști, George Pian a trecut la treabă.

El a început să ceară bani unor personaje cunoscute din showbiz, printre care Leo de la Strehaia şi manelistul Dani Mocanu.

Primul sunat a fost Leo de la Strehaia, care nici n-a ezitat când s-a oferit să îi trimită cei 3.000 de euro ceruți de George Pian.

Al doilea pe listă a fost Marius Televijăn, căruia i-a solicitat o sumă, dar și o mașină tunată, dorinţe acceptate fără rezerve de cel numit.

Ultimul apelat a fost manelistul Dani Mocanu, care s-a oferit să îi dea cât avea nevoie, dar numai după ce revenea de la Sibiu.

Recent, George Pian a atras atenţia asupra lui şi cu o filmare în care l-a ironizat pe Jador, care la emisiunea „Puterea dragostei” a spus că este lăutar.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe YouTube că a scos melodiile alea și a început să plângă: «Aoleu Simina, te-a… Alex.»

Tu, un… ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending… Da, mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending două, trei luni cât a vrut Dani Mocanu.

Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu, mă?, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine?

A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe…

Şi îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă. Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu.

Dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?”, a transmis George Pian pe YouTube.

Foto: George Pian

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: