Şoferul TIR-ului care a provocat moartea a 14 oameni în Ungaria e păzit de poliţie

Şoferul TIR-ului care a provocat moartea a 14 oameni în Ungaria e păzit de poliţie

Şeful Poliţiei ungare din Csongrad a declarat că Ovidiu Munteanu, cel care conducea autotrenul, este internat la un spital din oraş, iar intrarea este păzită de oamenii legii.

Potrivit unor reprezentanţi ai firmei de transport Transalex, Ovidiu Munteanu e angajat ca şofer de aproximativ un an. Din primele cercetări reiese că şoferul ar fi adormit la volan. 

Reprezentanţii firmei de transport căreia aparţinea TIR-ul spun că Munteanu nu suferea de vreo boală şi nu s-a plâns în ultima perioadă că ar suferi de ceva care să-i afecteze munca de şofer. Potrivit contului său de Facebook, Ovidiu Munteanu are 31 de ani şi s-a căsătorit în luna iulie a acestui an. Prin diversele sale călătorii, Munteanu s-a fotografiat, pe lângă TIR-ul pe care îl conduce, şi cu maşini sport, de mulţi cai putere. Fotografiile arată un tip solid, un fan al lui pugilistului Mike Tyson, după tatuajul mare de pe spate. În prezent, bărbatul se află internat în stare gravă într-un spital din Szeged.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, reiese că TIR-ul condus de Ovidiu Munteanu, înmatriculat în România, care transporta buşteni şi mergea înspre Szeged, după o curbă uşoară a rupt parapeţii care se parau cele două sensuri de pe autostradă şi a intrat pe contrasens izbind violent o dubă. În urma impactului nimicitor, 14 români au murit pe loc. Dintre victime erau patru femei, şapte bărbaţi şi trei copii.   CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Tragedia rutieră din Ungaria, soldată cu 14 morţi: Microbuzul era supraaglomerat. Atenţie, imagini şocante! | VIDEO 
  • Călătorii cu autobuzele morţii
  • Microbuzul implicat în accidentul din Ungaria circula ilegal
  • Cronologia accidentelor rutiere grave din Ungaria în care au fost implicaţi români