Chivu: "Poate am semnat cu Inter in somn"

Chivu: "Poate am semnat cu Inter in somn"

Telenovela Cristi Chivu continua, desi presa italiana a anuntat ca romanul de la AS Roma a fost acontat de Internazionale Milano, pentru 12 milioane de euro.

Telenovela Cristi Chivu continua, desi presa italiana a anuntat ca romanul de la AS Roma a fost acontat de Internazionale Milano, pentru 12 milioane de euro.

Aflat in vacanta in Romania, capitanul echipei nationale a negat aseara faptul ca ar fi semnat pentru gruparea lombarda. „Ma amuz, pentru ca am primit multe mesaje de felicitari, iar eu stiam ca nu era nici ziua mea si nici n-am facut nimic bun. Am aflat apoi despre ce este vorba, cand am fost intrebat daca e adevarat ca am semnat cu Inter. Nu-i adevarat, poate am semnat in somn si nu mai stiu. Daca este real interesul cluburilor mari, sunt magulit”, a declarat Chivu, pentru TVR.

Referitor la viitoarea sa destinatie, fundasul de la AS Roma, care mai este curtat si de FC Barcelona, si de Sahtior Donetk, a precizat: „Banii sunt importanti, dar conteaza si proiectele, fiindca eu imi doresc trofee”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Roma dezminte, Becali confirma

Pe de alta parte, aflat intr-o vizita la inchisoarea Rebibbia, Massimo Moratti, presedintele de la Inter Milano, le-a transmis detinutilor care tin cu AS Roma ca l-a transferat pe Chivu. „L-am luat pe Chivu si vi l-am lasat pe Pizarro”, le-a spus Moratti detinutilor.

Constient ca, desi s-a inteles cu oficialii romani, nu are, deocamdata, acordul lui Chivu, bossul de la Inter si-a schimbat discursul in fata reprezentantilor mass-media: „A fost doar o replica. Avem multi fundasi buni. Cu siguranta, Chivu este un mare fotbalist, dar noi il avem pe Maxwell, care este la acelasi nivel cu romanul”.

AS Roma a dezmintit, pe site-ul oficial, transferul capitanului de la nationala Romaniei, precizand ca „nu exista tratative pe cale de finalizare”. Mai mult, Rosella Sensi, administratorul-delegat de la AS Roma, a surprins ieri pe toata lumea: „Chivu ar putea sa ramana la Roma si in sezonul viitor. Cu Moratti nu am avut nicio intalnire. Cand va veni momentul potrivit, vom vorbi si cu Inter. Din experienta, prefer sa discut doar cand tratativele sunt incheiate”.

In plus, se pare ca FC Barcelona a facut presiuni puternice, in ultimele zile, pentru a obtine semnatura lui Chivu. Impresarii sai au anuntat ca, deocamdata, fundasul de la AS Roma n-a semnat pentru o alta echipa.

Totusi, intr-un interviu acordat unui post de radio iberic, Ioan Becali a dezvaluit ca au fost puse la punct inclusiv conditiile contractuale in privinta trecerii lui Chivu la Internazionale Milano.

„Daca FC Barcelona vine maine cu o oferta mai buna decat Inter, atunci semnez cu catalanii. Daca Real Madrid vine si face o oferta mai buna decat Barcelona, atunci semnez cu Real. Dar singura echipa care s-a pus de acord cu mine si a venit cu un contract este Inter”, a recunoscut, in premiera, Ioan Becali.

Pleaca la mare „Cum sa semneze cu Inter, cand el e in tara? Deocamdata sunt doar vorbe”, ne-a marturisit ieri Mariana Chivu, mama fotbalistului, aflata acasa, la Timisoara.  Ametit si el de zvonurile care il dau sigur la Internazionale Milano, Chivu si-a inchis telefonul de Romania, lasandu-l deschis doar pe cel de Italia, de unde asteapta vesti in ceea ce priveste viitorul sau fotbalistic.

In vacanta pana pe 15 iulie, Cristi va pleca in aceste zile pe litoral, cel mai probabil la hotelul din Mamaia al lui Gheorghe Hagi.