Evenimentul Zilei > Actualitate > Cenzură la TVR. Directorul TVR Internaţional confirmă că Stelian Tănase a oprit emisia TVR Moldova
Cenzură la TVR. Directorul TVR Internaţional confirmă că Stelian Tănase a oprit emisia TVR Moldova

Cenzură la TVR. Directorul TVR Internaţional confirmă că Stelian Tănase a oprit emisia TVR Moldova

Beatrice Comănescu, Directorul TVR Internaţional a mărturisit că Stelian Tănase a sunat-o şi i-a ordonat întreruperea emisiei TVR Moldova. Motivul? S-a dorit difuzarea documentarului Moştenirea Clandestină.


Potrivit , Stelian Tănase a cerut ntreruperea emisiei TVR Moldova din cauza documentarului Moştenirea Clandestină, iar singurul motiv invocat de directorul general TVR a fost că Beatrice Coman face propagandă comunistă.
”Stelian Tănase m-a sunat și-a mi-a cerut să opresc emisia TVR Moldova.  Este fără precedent. Niciun director general sau președinte al TVR, nu a întrerupt emisia. Întreruperea s-a făcut fără argumente, pe un ton, să zicem intempestiv. Nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat. Grilele TVR sunt realizate de către canale, aprobate de directorul de programe. Înainte era un consiliu de programe care nu mai există, care aproba aceste grile. Această grilă cadru a fost aprobată în urmă cu aproximativ două luni”, a declarat Beatrice Comănescu, pentru exclusivNEWS.ro.
Directorul TVR Internaţional a spus că nu a mai avut parte de o astfel de situaţie şi că ceea ce a făcut Stelian Tănase este revoltător. "Nu aș fi vrut ca la final de carieră să am asemenea întâmplare. Ceea ce mă face să am întrebări vis a vis de utilitatea serviciului public în condițiile în care emisia se întrerupe arbitrar și fără argumente. Ceea ce se întâmplă este revoltător. Stelian Tănase m-a acuzat că fac propagandă comunistă prin difuzarea documentarului Moștenirea Clandestină”, a mai declarat Beatrice Comănescu.
Pe 7 februarie 2014, la ora 14.00 pe canalul TVR Moldova a început difuzarea episodului zece al documentarului Moștenirea Clandestină, realizat de Monica Ghiurco. După opt minute de difuzare, documentarul a fost oprit brusc la ordinul lui Stelian Tănase. De neînţeles este faptul că pe 29 ianuarie 2014, episodul zece al documentarului Moștenirea Clandestină a fost difuzat fără probleme de TVR 1. 
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
  • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
  • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • SECRETUL TRUPEI ABBA. Dezvăluirea a fost făcută după 40 de ani de la înfiinţarea formaţiei | GALERIE FOTO
  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • SITUAȚIE JENANTĂ pentru Andreea Marin. ZÂNA a renunţat la emisiunea de la TVR

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: