Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebru actor, mort în casă! Avea simptome de COVID-19
Celebru actor, mort în casă! Avea simptome de COVID-19

Celebru actor, mort în casă! Avea simptome de COVID-19

Actorul și luptătorul Thomas Lister Jr., cunoscut și sub numele de „Tiny”, a fost găsit mort în casa sa joi după ce a simțit simptome Covid-19, a declarat managerul său.
Thomas Lister Jr., 62 de ani, a început să se simtă rău în urmă cu o săptămână, dar simptomele sale „s-au înrăutățit, într-adevăr rapid”, a spus managerul Cindy Cowan.

Nu putea respira și se simțea foarte slăbit, a spus ea

A murit atât de repede”, a adăugat menegerul Cindy Cowan. Thomas Lister Jr. a fost cunoscut mai ales pentru rolul Deebo din franciza „Vineri” unde a juvat alături de rapperul Ice Cube. De asemenea, a apărut împreună cu Hulk Hogan în filmul World Wrestling Entertainment No Holds Barred.
Thomas Lister Jr., a fost poreclit Micuţul deoarece era extrem de solid, avea 1,96 metri înălțime și 145 kg. El a mai jucat în „Al cincilea element”, alături de Bruce Willis, „Jackie Brown” și „Little Nicky”. A avut apariții episodice în serialele „Prințul din Bel-Air” dar  și în celebra serie „Renegatul”.
Tommy & quot; Micuț & quot; Lister în „Vineri”

Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în casa sa

Lister ar fi trebuit să meargă la filmări, dar pentru că nu se simţea prea bine a sunat să anuleze totul deoarece era foarte slăbit și îi era greu să respire, a spus Cowan. Mai mult, ea a spus că asistenta ei s-a dus acasă la Lister în acea zi cu câteva vitamine și antibiotice dar nu i-a răspuns, iar membrii familiei sale erau deja îngrijorați deoarece l-au sunat miercuri seara dar în zadar, a mai povestit Cowan.
A doua zi, un prieten de-al lui Lister s-a dus la el acasă și a chemat poliția în ajutor când a văzut că nu-i răspunde nimeni la ușă. După ce au pătruns în casă, l-au găsit pe Lister mort.
Tiny Lister participă la premiera filmului Dear Frank pe 10 august 2019 în Los Angeles, California.
Moartea domnului Lister pare a fi de natură naturală, dar va fi stabilită în cele din urmă de către oficiul legist-medic legist,a arătat într-o declarație Departamentul poliţiei din Los Angeles. Decesul actorului este încă în curs de anchetă, se mai arată în comunicat, potrivit celor relatate deCNN.