Evenimentul ZileiMondenCel mai mare salariu din Marea Britanie, din toate timpurile. Suma este amețitoare

Cel mai mare salariu din Marea Britanie, din toate timpurile. Suma este amețitoare

Cel mai mare salariu din Marea Britanie, din toate timpurile. Suma este amețitoare
Salariul cel mai mare din Marea Britanie este de aproape o jumătate de miliard de lire sterline. Pandemia a făcut ca veniturile înregistrate de casele de pariuri să fie deosebit de mari. Astfel, Bet365 a acordat șefei sale impresionanta sumă.

Cel mai mare salariu din Marea Britanie, din toate timpurile, nu este al reginei. Dar vă spunem valoarea lui: 469 milioane de lire sterline. Șefa Bet365, Denise Coates, și-a plătit 469 milioane de lire sterline – cel mai mare salariu din istoria Marii Britanii. A ajuns la această sumă în pandemie, după ce, profitând de câștigurile colosale înregistrate de afacerea pe care o conduce, și-a mărit leafa cu 45%, relatează retetesivedete.ro .

Denise Coates a luat un salariu de 421 milioane de lire sterline

Coates a luat un salariu de 421 milioane de lire sterline, completat cu o plată de dividende în valoare de 48 de milioane de lire sterline pentru cele 50% din acțiunile pe care le deține în afacere.

Magnatul jocurilor de noroc, a ajuns la o avere de 1,3 miliarde de lire sterline, în nici cinci ani. Acest salariu înseamnă că, între aprilie 2019 și martie 2020, ea a câștigat echivalentul a 1,3 milioane de lire sterline pe zi, sau 54.000 de lire sterline pe oră. Altfel spus, ea a dus  acasă de 2.360 de ori mai mulți bani decât primul ministru. Salariul ei e, totodată, mai mult decât toate salariile executivilor celor mai mari 100 de companii listate din Marea Britanie.

Sume fabuloase distribuite de Bet365

În total, Bet365 a distribuit 607 milioane de lire sterline managerilor, inclusiv fratelui doamnei Coates, John. Cifra este de 699 ori mai mare decât Bet365 donată către GambleAware, o organizație caritabilă care lucrează pentru a reduce daunele cauzate de jocurile de noroc din Marea Britanie, în cadrul sistemului de „taxare voluntară” din industrie.

Familia Coates se estimează că are o avere de aproximativ 6,8 miliarde de lire sterline, ceea ce face ca Denise Coates să fie cea de-a cincea cea mai bogată femeie din Marea Britanie.

Denise Coates a început să lucreze la pariuri în adolescență, în magazinele deținute de tatăl ei. Acesta era fiul unui miner care a făcut avere dintr-o afacere de catering pe stadionul sportiv din localitate.

Citește continuarea pe retetesivedete.ro


Accesează: