Cel mai dorit bărbat din lume! Cum arată celibatarul după care râvnesc toate femeile?

Cel mai dorit bărbat din lume! Cum arată celibatarul după care râvnesc toate femeile? Sursa: Arhiva EVZ

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, dar și cel mai „apetisant” bărbat din întreaga lume.

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat în celebrul film „Black Panther”, a fost numit cel mai sexy bărbat în viață de revista People, el fiind al treilea actor de culoare care a primit consecutiv titlul, conform presei internaționale.

Cine este, de fapt, Michael B. Jordan? Nu este un simplu actor

Michael Jordan este un bărbat în vârstă de 33 de ani și este celibatar.

„Este un club bun din care să faci parte”, a spus el în timpul unui interviu exclusiv pentru revista care i-a acordat pentru cea de a treia oară premiul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jordan și-a început cariera ca actor copil în emisiuni TV precum „Toți copiii mei” și a urcat constant în ierarhia celor de la Hollywood primind roluri din ce în ce mai importante și greu de interpretat. În anul 2015 a apărut în pelicula „Creed” și trei ani mai târziu în „Black Panther”, care s-a demonstrat a fi un mare succes.

Jordan, al cărui titlu a fost anunțat în emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, de altfel o emisiune foarte iubită de americani, îi urmează pe cântărețul John Legend și pe actorul britanic Idris Elba, care au fost numiți în același „titlu” de bărbați sexy în anii 2019 și 2018.

Actorul este un promotor al diversității la Hollywood.

A participat activ în lupta anti-rasism care a pus pe jar SUA în anul 2020

La începutul acestui an, în timp ce protestele Black Lives Matter atingeau apogeul și depășeau orice norme de normalitate, Jordan s-a alăturat organizației nonprofit Color of Change și a lansat o inițiativă care oferă modalități concrete în care Hollywood-ul ar putea investi în poveștile cu conținut anti-rasist, totul fiind implementat în contextul în care un bărbat de culoare a fost ucis în mod abuziv de către un polițist.

Jordan apare pe coperta revistei People în numărul dublu care va apărea în această săptămână, scrie TVR.