Evenimentul ZileiMondenFosta soție a lui Alex Bodi a ieșit la iveală. Cine e și cum arată FOTO

Fosta soție a lui Alex Bodi a ieșit la iveală. Cine e și cum arată FOTO

Fosta soție a lui Alex Bodi a ieșit la iveală. Cine e și cum arată FOTO
După ce Alex Bodi a ajuns în centrul unui nou scandal și a fost arestat preventiv pentru fapte de crimă organizată, au început să iasă la iveală detalii explozive despre trecutul său și despre relațiile sale amoroase.

După ce Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru fapte de crimă organizată, fiind considerat liderul unei grupări ce se ocupa cu taxe de protecție și trafic de carne vie, au început să apară tot mai multe detalii explozive despre trecutul său și despre relațiile sale amoroase.

La capitolul „relații”, Alex Bodi are cu ce se lăuda. De-a lungul timpului, la brațele controversatului afacerist din Mediaș au stat numai femei frumoase.

Înainte de a începe relația tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit, timp de 4 ani, cu o blondină focoasă care i-a dăruit și un copil.

Și fosta soție a lui Alex Bodi a trecut prin infern

Alex Bodi s-a iubit cu cele mai frumoase femei, dar nu a știut să o trateze corect pe niciuna. Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaş, şi s-au căsătorit după o perioadă relativ scurtă de timp. La un moment dat, Alex Bodi a dus-o pe Iulia în Germania, acolo unde, apropiații cuplului au declarat în urmă cu ceva timp că Iulia ar fi fost dansatoare la bară.

Ca urmare a intervenției DIICOT, speculațiile apropiaților celor doi s-au dovedit a fi reale, anchetatorii aflând că una dintre prostituatele identificate ca făcând parte din gruparea lui Alex Bodi este chiar Iulia, scrie Ciao.

Iulia le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK.

Iulia a decis sa își schimbe radical viața

Fosta soție a lui Alex Bodi este extrem de activă pe rețele sociale și postează constant fotografii în ipostaze incendiare. Blondina nu ezită să se mândrească cu silueta sa demnă de invidiat și postează regulat fotografii în care este îmbrăcată în costume de baie minuscule sau desuuri extrem de sexy.

Cu toate acestea, Iulia s-a decis să o apuce pe un alt drum. De câteva luni de zile, aceasta susține că vrea să fie make-up artist, pe contul său de Instagram existând mai multe imagini cu rezultatul muncii sale. De asemenea, blondina împărtășește cu urmăritorii săi o mulțime de imagini cu fetița sa, semn că cele două sunt inseparabile.


Accesează: