Ceasuri "Messi", între 20.000 și 70.000 de euro

Ceasuri "Messi", între 20.000 și 70.000 de euro

Un producător elvețian de ceasuri va lansa o colecție dedicată fotbalistului argentinian Lionel Messi.

Cotidianul „Mundo Deportivo” scrie că firma Audemars Piguet va aduce pe piață, în luna iunie, o colecție de ceasuri inspirate de personalitatea și jocul starului argentinian de la FC Barcelona. Colecția va conține trei tipuri de ceasuri, din platină, aur roșu și oțel. Prețurile pentru aceste ceasuri vor fi cuprinse între 20.000 și 70.000 de euro.

Leo Messi este imaginea firmei Audemars Piguet din 2010.

„Recordurile nu sunt eterne”

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu cele două goluri marcate în partida cu Rayo Vallecano, câștigată de FC Barcelona cu 7-0, în etapa a 36-a din Primera Division, Lionel Messi a adunat 65 de reușite în acest sezon și se apropie de recordul european al lui Gerd Muller. Germanul deține titlul de cel mai bun marcator într-un sezon, cu 67 de goluri.

 „Nu poți opri timpul. Recordurile sunt făcute pentru a fi depășite, nu pentru a fi eterne. Nu-mi pare deloc rău că Messi este cel care va bate recordul meu. Este o onoare. Dacă Messi va ajunge la 68 de goluri, eu voi fi printre primii care îl vor felicita”, a declarat Gerd Muller (66 de ani), care a subliniat că jucătorul argentinian „are o tehnică superbă, este perfect când are mingea la picior, este un fotbalist genial fără a fi egoist și marchează goluri senzaționale”.