Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Adrian NĂSTASE despre posibilitatea ca BĂSESCU să fie PREMIER. Ipotezele BOMBĂ lansate în legătură cu PSD și PNL
Ce spune Adrian NĂSTASE despre posibilitatea ca BĂSESCU să fie PREMIER. Ipotezele BOMBĂ lansate în legătură cu PSD și PNL

Ce spune Adrian NĂSTASE despre posibilitatea ca BĂSESCU să fie PREMIER. Ipotezele BOMBĂ lansate în legătură cu PSD și PNL

Adrian Năstase și-a exprimat părerea la o televiziune, în legătură cu alegerile parlamentare care vor urma și despre cine îl va înlocui pe Dacian Cioloș. Acesta a aruncat și o teorie bombă, despre faptul că Traian Băsescu ar ieși premier, dacă celelalte partide ar păstra aceeași atitudine ca și până acum.

Acesta a spus că nu este normal ca PSD să nu-și anunțe viitorul premier, iar dacă PNL continuă ca și până acum, nu vor mai fi băgați în seamă, potrivit b1.ro.

"Lumea vrea să ştie ce votează. Este clar. În marea majoritate a ţărilor se anunţă numele premierului. Ar fi o slăbiciune să nu existe un candidat. Iohannis vrea o situaţie de blocaj ca să aibe posibilitatea să decidă acceptarea unei formule de dreapta sau una de mare coaliţie ca el să sugereze un premier tehnocrat.

PNL are o problemă cu profilul copreşedinţilor. Deocamdată, să nu luăm în serios ce spune Alina Gorghiu în legătură cu candidaţii. Dacian Cioloş cred că s-a săturat şi nu vrea să piardă contactul cu Bruxelles-ul.

Să îl adăugăm şi pe Traian Băsescu. În glumă. Dacă românilor le place povestea asta, ar putea ajunge Băsescu premier. El ar putea să şantajeze cum a mai făcut dacă PSD nu e inteligent să acţioneze până în toamnă.", a spus Năstase.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: