Evenimentul ZileiPoliticaCe se întâmplă cu Gabriel Oprea, după demisia lui Dăncilă. Detalii de culise

Ce se întâmplă cu Gabriel Oprea, după demisia lui Dăncilă. Detalii de culise

Ce se întâmplă cu Gabriel Oprea, după demisia lui Dăncilă. Detalii de culise
Gabriel Oprea a fost surprins la sediul PSD zilele trecute, ceea ce se anunța o revenire de senzație în tabăra social-democraților. În contextul speculațiilor cu privire la poziția sa din partid, de vicepreședinte, Marcel Ciolacu a făcut noi precizări. 

Marcel Ciolacu, liderul puciștilor din PSD se dezice de Gabriel Oprea. La finalul CEX-ului, președintele intermar a declarat că va face tot posibilul să-l țină la distanță pe liderul UNPR. Mai mult, Oprea nu este vicepreședinte al PSD.

„Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD și nu va fi, cel puțin cât o să fiu eu președinte interimar”, a declarat Gabriel Oprea marți seara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viorica Dăncilă: „Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate”

De asemenea, pe marginea acestui subiect a comentat și Viorica Dăncilă.

„Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale, liderul sindicatului devenea vicepreședinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul și sindicatele vor coopera, bineînțeles, cu noul președinte”, a declarat fostul candidat la prezidențiale.


Accesează: