Evenimentul Zilei > Sport > Ce a putut face Messi. A recunoscut tot și și-a asumat consecințele. „Așa a ieșit. A fost multă nervozitate”
Ce a putut face Messi. A recunoscut tot și și-a asumat consecințele. „Așa a ieșit. A fost multă nervozitate”

Ce a putut face Messi. A recunoscut tot și și-a asumat consecințele. „Așa a ieșit. A fost multă nervozitate”

Lionel Messi a recunoscut că s-a comportat urât cu selecționerul Olandei, Louis Van Gaal, și a explicat situația. Fotbalistul a declarat că a fost foarte nervos și că îi pare rău pentru această situație.

După reușita de la Campionatul Mondial, Lionel Messi a recunoscut că a făcut ceva de care nu este mândru și că s-a purtat urât cu selecționerul Olandei, Louis Van Gaal. Fotbalistul s-a dus către banca adversă și și-a dus mâinile la urechi, în timp ce privea spre Louis van Gaal.

El a recunoscut că nu trebuia să procedeze așa, dar că faptul este consumat.

„Celebrarea mea împotriva Olandei? A fost un gest firesc. Unii colegi din echipă mi-au spus ce a declarat Van Gaal înainte de meci. Nu-mi place că am lăsat imaginea aceea, dar așa a ieșit. A fost multă nervozitate”, a spus Lionel Messi, în cadrul unui interviu acordat pentru Urbana Play. Messi i-ar fi spus lui Louis van Gaal: „Acum nu mai vorbești?”. El era supărat pentru faptul că antrenorul declarase înaintea jocului: „În 2014, Messi nici n-a atins mingea, el nu poate fi considerat un lider”, potrivit DigiSport.

Lionel Messi
Sursa: Twiter

Decizia finală luată de Messi

Argentinianul Lionel Messi (35 de ani) a mai anunțat și că urmează să îşi prelungească acordul cu clubul PSG, în condiţiile în care nicio altă echipă nu i-a prezentat o ofertă potrivită, chiar dacă a câștigat marele titlu.

„Revenirea lui Messi la Barcelona este imposibilă acum. Nu s-a schimbat nimic în voinţa sa. Messi a ajuns la un acord cu PSG pentru reînnoirea contractului actual. Vor prelungi cu încă un an sau doi şi vor conveni asupra noilor cifre. Messi va rămâne cel puţin încă două sezoane la Paris, dacă nu se va întâmpla nimic neobişnuit.

Printre alte motive, pentru că niciun alt club nu i-a prezentat o ofertă solidă de viitor, niciunul. Nici măcar Barcelona, cu care continuă să nu aibă dialog sau contact. Ar fi foarte frumos să-l revedem ca jucător ‘azulgrana’, dar realitatea este cea care este”, susține cotidianul spaniol Sport.

Amintim că Messi a obținut titlul de campion mondial cu selecţionata Argentinei, care a învins Franţa la loviturile de departajare, luna trecută, în finala CM 2022 din Qatar.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: