Evenimentul Zilei > Monden > Ce a pățit Anamaria Prodan la Paris Fashion Week
Ce a pățit Anamaria Prodan la Paris Fashion Week

Ce a pățit Anamaria Prodan la Paris Fashion Week

Deși e considerată o adevărată forță, o femeie de fier, Anamaria Prodan, s-a emoționat până la lacrimi la Săptămâna Modei din Paris.

Fiica ei a urcat pe catwalk. Dar nici mama nu s-a ținut mai prejos. Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan s-a numărat printre modelele care au făcut parte din show-ul lui Cătălin Botezatu prezentat la Paris Fashion Week. Adolescenta a pășit pe podium în creațiile cunoscutului creator român.

Înainte de gala impresionantă din Paris, designerul și modelele sale au făcut repetiții, iar impresara a filmat câteva imagini, pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Toată lumea era bine dispusă, creatoprul chiar afce glume pe seama faptulșui că e filmat. Este cunoscut faptul că impresara și Botezatu sunt prieteni buni și vechi.

“Ready for tonight! Paris fashion week (n.r.: Pregătită pentru diseară. Săptămâna Modei din Paris)” – este mesajul scris de Anamaria Prodan când a făcut public clipul în care apar fiica sa, modelele și Botezatu. Ea însăși a îmbrăcat o rochie elegantă și transparentă și a pășit pe catwalk alături de Rebecca Dumitrescu, îmbrăcată și aceasta într-o ținută extravagantă.

Sursa: Cancan.ro

Sursa foto: Instagram / Anamaria Prodan