Chilat, zis Falău, a fost reperat cu ajutorul informaţiilor furnizate de către Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), au declarat pentru Evenimentul Zilei, surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor(MAI). Pistolul despre care poliţiştii cred că ar fi fost folosit la asasinat, un Glock, de calibru 9 mm, nu a fost gosit de către anchetatori.
Ucigaş recidivist
Ucigaşul liderului interlopilor din Moldova a fost eliberat din închisoare înainte de termen, spun şefii de la Interne.
Gheorghiţă Mararu – lider al interlopilor din Piatra-Neamţ şi fin al unui celebru interlop basarabean, Vasile Rodideal, judecat, la rândul lui, pentru mai multe infracţiuni grave pe care le-ar fi comis în judeţul Iaşi – a fost ucis, duminică, cu opt gloanţe de un membru al unui clan rival.

Reglarea de conturi – care a avut loc în miezul zilei, într-o cafenea din centrul oraşului Piatra-Neamţ – ar putea duce la demiteri la vârf în poliţie, după cum a avertizat secretarul de stat în Ministerul Internelor, chestorul Dan Valentin Fătuloiu. 
Între timp, astăzi, în Neamţ, a fost înmormântat Mararu. Zeci de poliţişti şi de jandarmi au fost mobilizaţi pentru a se asigura că nu vor avea loc incidente.