CAZUL copilului îngropat în fundaţia unui bloc. Fetiţa murise de pneumonie

CAZUL copilului îngropat în fundaţia unui bloc. Fetiţa murise de pneumonie

Anchetatorii au dezlegat astăzi misterul cadavrului de bebeluş îngropat ieri la fundaţia unui bloc ANL din Năvodari. Fetiţa de un an şi jumătate a murit ieri dimineaţă din cauza unei pneumonii.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că fetiţa a murit ieri dimineaţă din cauza naturale, mai exact în urma unei pneumonii.

  • Cadavrul unui copil, îngropat în fundaţia unui bloc! Sinistrul moment, surprins de o femeie care privea pe geam

În plus, anchetatorii au descoperit că părinţii micuţei sunt ţigani turci, din localitatea Dobromir, considerată una dintre cele mai sărace zone ale judeţului Constanţa. Ei au fost duşi la Parchet, însă nu se ştie în acest moment care ar putea fi acuzaţiile. Religia acestora le-a oferit anchetatorilor indicii şi despre motivul probabil pentru care cei doi au recurs la acest gest şocant. Astfel, musulmanii sunt obligaţi de religia lor să-şi îngroape morţii în aceeaşi zi, înainte ca soarele să apună. Neavând resursele materiale necesare unei înhumări civilizate, părinţii micuţei au ales soluţia cea mai la îndemână, deşi gestul lor este de-a dreptul şocant. Astfel, au îmbrăcat-o pe micuţă cu cele mai bune haine pe care le aveau, ba mai mult i-au pus şi un voal precum cel de mireasă şi au îngropat-o în fundaţia unui bloc. Gestul lor a fost surprins însă de o femeie, care privea pe geam, aceasta alertând poliţia.

Ne puteți urmări și pe Google News