Fostul premier îi critică pe cei de la USR numindu-i „ipocriți și incompetenți”, după ce Cătălin Drulă a comis neglijența de a invoca existența unui comitet constituit chiar pe vremea când Victor Ponta era în fruntea Guvernului.

Asa este – exista un Comitet National de Coordonare a activitatii Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta!!! A fost infiintat chiar in 2009!

  1. Ultima data acest Comitet s-a intalnit in 2015
  2. In 2016 ( si pana azi) nu a mai fost convocat niciodata- cine era Prim Ministru in 2016??? La Guvern?
  3. Cine striga cel mai tare acum? Cei care erau in 2016 la Guvern si NU au mai convocat Comitetul – si cei care au venit dupa ei , si au facut la fel!
  4. Credeti ca o sa se schimbe ceva? Cu ipocriti si incompetenti ( ca cei din 2016 si cei care au venit dupa ei)? Eu nu cred!

#Ipocrizia Ucide / # Incompetenta Ucide/ # Prostia Ucide !”, a notat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook duminică seara.

În prealabil, Cătălin Drulă o atacase pe Viorica Dăncilă după ce aceasta decisese crearea unui comitet cu aceleași atribuții ca cel constituit pe vremea guvernării lui Ponta.

Comitetul de abia înființat de dna. Dăncilă pe care-l coordonează dl. Arafat există deja (prin OUG 34/2008, Legea sistemului 112). Singurul scop al celui nou înființat de dna. Dăncilă este de P.R. (adica pe românește, e de ochii lumii). Se face ca de obicei scoaterea în față a dlui. Arafat la crize”, a scris Drulă duminică dimineața.

 

Te-ar putea interesa și: