Evenimentul Zilei > Politica > Cazul Caracal incendiază Parlamentul. Ponta sare la gâtul USR din cauza Vioricăi Dăncilă
Cazul Caracal incendiază Parlamentul. Ponta sare la gâtul USR din cauza Vioricăi Dăncilă

Cazul Caracal incendiază Parlamentul. Ponta sare la gâtul USR din cauza Vioricăi Dăncilă

Cazul de la Caracal a aprins lumea politică din România, iar ultima dispută se dă între Victor Ponta și Cătălin Drulă pe tema unui comitet de coordonare a sistemului de urgență 112.

Fostul premier îi critică pe cei de la USR numindu-i „ipocriți și incompetenți”, după ce Cătălin Drulă a comis neglijența de a invoca existența unui comitet constituit chiar pe vremea când Victor Ponta era în fruntea Guvernului.

Asa este – exista un Comitet National de Coordonare a activitatii Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta!!! A fost infiintat chiar in 2009!

  1. Ultima data acest Comitet s-a intalnit in 2015
  2. In 2016 ( si pana azi) nu a mai fost convocat niciodata- cine era Prim Ministru in 2016??? La Guvern?
  3. Cine striga cel mai tare acum? Cei care erau in 2016 la Guvern si NU au mai convocat Comitetul – si cei care au venit dupa ei , si au facut la fel!
  4. Credeti ca o sa se schimbe ceva? Cu ipocriti si incompetenti ( ca cei din 2016 si cei care au venit dupa ei)? Eu nu cred!

#Ipocrizia Ucide / # Incompetenta Ucide/ # Prostia Ucide !”, a notat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook duminică seara.

În prealabil, Cătălin Drulă o atacase pe Viorica Dăncilă după ce aceasta decisese crearea unui comitet cu aceleași atribuții ca cel constituit pe vremea guvernării lui Ponta.

Comitetul de abia înființat de dna. Dăncilă pe care-l coordonează dl. Arafat există deja (prin OUG 34/2008, Legea sistemului 112). Singurul scop al celui nou înființat de dna. Dăncilă este de P.R. (adica pe românește, e de ochii lumii). Se face ca de obicei scoaterea în față a dlui. Arafat la crize”, a scris Drulă duminică dimineața.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: