Un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, județul Botoșani, se află în stare gravă, internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei.

Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reușit să ia legătura cu el de două zile și i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceștia l-au găsit în beci, aproape înghețat și au cerut sprijinul Ambulanței.

Botoșăneanul a fost internat, inițial, în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza și au solicitat transferul acestuia la Spitalul Județean.

Bărbatul a ajuns în secția de Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani în stare de șoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie și internat în secția ATI.

„Bărbatul a ajuns în stare foarte gravă, în șoc hipotermic, cu politraumatisme prin cădere. Este internat în secția ATI cu insuficiență renală și i se face dializă. Starea pacientului este în continuare foarte gravă”, a declarat, managerul Spitalului Județean de Urgență Botoșani, dr. Livia Mihalache, potrivit cancan

Te-ar putea interesa și: