Evenimentul Zilei > Actualitate > Catwoman a devenit mamă
Catwoman a devenit mamă

Catwoman a devenit mamă

Actriţa americană Halle Berry, în vârstă de 41 de ani, a născut, duminică, primul său copil, o fetiţă, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, SUA.

Tatăl copilului este top-modelul Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani, cu care starul din „Catwoman“ are o relaţie de doi ani. Halle se simte „grozav“, a anunţat purtătorul de cuvânt al actriţei. Berry, care şi-a dorit foarte mult să devină mamă, declara în toamna lui 2007, în emisiunea lui Oprah Winfrey, că i-a fost greu să rămână însărcinată, dar că i-ar plăcea să aibă mai mulţi copii.
 
„Vârsta mi-o dictează. Poate nu chiar trei copii, dar mi-aş dori să am măcar doi“, a spus actriţa. Anterior, Berry declara că este pregătită să adopte dacă nu va reuşi să aibă un copil biologic. Berry a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet, dar a considerat ambele căsnicii „nişte eşecuri“. Deşi nu intenţionează să se căsătorească şi cu Gabriel, tatăl copilului ei, actriţa a precizat că relaţia lor este extrem de serioasă.