Evenimentul Zilei > Monden > Cât te costă să o ai pe Andreea Bălan o noapte. Cum s-a aflat tot. Suma este amețitoare
Cât te costă să o ai pe Andreea Bălan o noapte. Cum s-a aflat tot. Suma este amețitoare

Cât te costă să o ai pe Andreea Bălan o noapte. Cum s-a aflat tot. Suma este amețitoare

Andreea Bălan este una dintre artistele momentului, foarte apreciată de fani. Nu este de mirare că Andreea, împreună cu Petrişor şi trupa de dansatoare pe care o are este solicitată la multe nunţi şi petreceri private.

La ultimul eveniment, mirii au plătit suma de 4.500 de euro pentru a-i avea la nuntă pe Andreea Bălan și Petrișor.

„Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”, scrie pe invitație.

Programul Andreei şi a trupei sale a fost de două reprize de 45 de minute de muzică live.

Petrișor, în schimb, are grijă ca dansul mirilor să fie impecabil.

După dansul mirilor Andreea Bălan a aruncat buchetul de nuntă. La prima aruncare le-a păcălit pe domnişoare, iar buchetul de mireasă a aterizaz direct în mâinile fetiței nașilor ei. Monica Davidescu și soțul ei, Aurelian Temișan, au fost uimiți și s-au amuzat alături de invitați.

Cum micuța Dora Maria Davidescu Temişan mai are ceva timp până își va întâlni alesul și va face pasul cel mare, Andreea Bălan a fost nevoită să repete mișcarea.

De data aceasta, buchetul de mireasă a ajuns la Lora. Frumoasa cântăreață a fost șocată și, după câteva clipe de uimire, ea a mărturisit doar: „A venit la mine”.

Cu buchetul de mireasă în mână, artista Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan, care a luat-o de mână și au mers împreună spre scenă, unde s-au așezat pentru tradiționalul moment în care voalul îi este prins în părul celei care a prins buchetul.

„Venim la nunta ta!”, a spus Andreea Bălan cu multă bucurie în glas.

„Bine”, a reacționat Lora, care era încă foarte emoționată.

„Lora, urmezi”, i-a șoptit la Monica Davidescu, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: