Evenimentul Zilei > Monden > Cât de simplu strânge Antonia o avere. Sume de mii de euro pentru un singur gest
Cât de simplu strânge Antonia o avere. Sume de mii de euro pentru un singur gest

Cât de simplu strânge Antonia o avere. Sume de mii de euro pentru un singur gest

A devenit deja o tradiţie ca vedetele de top din România să fie plătite pentru a participa la diferite evenimente de lansare a unor produse sau de inaugurare a unui local.

Nu face excepţie nici Antonia, iubita lui Alex Velea, care primeşte, de multe ori, sume considerabile, doar pentru a fi prezentă la unul dintre aceste evenimente.

Antonia, primeşte chiar şi 3.500 de euro pentru o simplă apariţie.

Deși pare o sumă uriașă, nu toți banii ajung în contul partenerei de viață a lui Alex Velea.

Și asta pentru că reprezentanții companiei care se ocupă de managementul și impresarierea artistei oprește un procent important din încasări.

De când Antonia a semnat contractul de colaborare cu agenția de management, cererile pentru reclame bine plătite a crescut simțitor. Este vorba despre campanii cu branduri puternice în România, difuzate atât la TV, cât și în mediul online, extrem de bine plătite.

Reamintim că Alex Velea şi Antonia au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo, potrivit cancan.ro