Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa SECRETĂ a lui Vladimir Putin. Președintele rus deține o vilă de un miliard de dolari la Marea Neagră | GALERIE FOTO
Casa SECRETĂ a lui Vladimir Putin. Președintele rus deține o vilă de un miliard de dolari la Marea Neagră | GALERIE FOTO

Casa SECRETĂ a lui Vladimir Putin. Președintele rus deține o vilă de un miliard de dolari la Marea Neagră | GALERIE FOTO

Președintele rus Vladimir Putin deține o proprietate vastă pe malul Mării Negre, pentru care a plătit un miliard de dolari, susține Georgy Alburov, membru al Fondului anti-corupție din Rusia.

Alburov, care face parte din anturajul lui Alexei Navalni, un politician din opoziție, a prezentat pe Facebook o fotografie a unui palat ridicat în Regiunea Krasnodar, pe țărmul Marii Negre, despre care spune ca ar fi proprietatea lui Vladimir Putin, notează express.co.uk.

"Priviți – imagine cu palatul lui Putin de lângă Geledzhik, înregistrat drept proprietatea unei companii offshore. Nu a mai fost publicată până acum”, a scris Alburov lângă imaginea cu presupusa proprietate a președintelui rus.

Dmitry Peskov, un purtător de cuvânt al lui Putin, a negat zvonurile, afirmând că liderul de la Kremlin ”nu a avut niciodată o legăturăcu acest palat."

În declaraţia de avere făcută cu ocazia alegerilor prezidenţiale, Vladimir Putin a recunoscut oficial o avere de 179.612 de dolari, însă Bill Browder, care a fost la un moment dat cel mai important investitor străin din Rusia, susține că Putin este de fapt cel mai bogat om de pe planetă, estimându-i averea la aproximativ 200 de miliarde de dolari.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: