Evenimentul Zilei > Actualitate > Carmen Harra: În România va fi un cutremur mai mare decât cel din 1977
Carmen Harra: În România va fi un cutremur mai mare decât cel din 1977

Carmen Harra: În România va fi un cutremur mai mare decât cel din 1977

”În 2012 nu va fi sfârşitul lumii, cum multă lume crede, ci, pur şi simplu, sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.”

Aceasta este opinia celebrei prezicătoare de la Hollywood, Carmen Harra, despre controversatul an 2012, prezentată într-un interviu acordat la sfârşitul anului 2009 pentru evz.ro şi, recent, pentru protv.ro şi happyhour.ro. Harra vorbeşte, de asemenea, despre cutremurele frecvente, „Apocalipsa” din 2012, criza mondială sau prezicerile referitoare la vedetele de la Hollywood.
Conform prezicătoarei anul 2012 nu va aduce sfârşitul lumii, ci doar începutul unei alte ere pentru omenire. “În univers există o anumită aliniere a planetelor, care planete se vor alinia perfect în 2012. Şi asta pentru că in 2012 nu va fi sfarsitul lumii, cum multă lume crede, ci, pur şi simplu, sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.”
”Ne mutăm în alt univers”
Ce va urma după aceasta? “În această eră de aur, războiul nu va mai exista, pentru că ne vom muta, practic, într-un alt univers, vom beneficia de o altă înţelegere a lumii în care trăim şi ne vom ghida după un alt sistem de valori! Sistemul bancar, sistemul medical, totul se va schimba! Dar lumea care va veni, va fi mult mai stabilă, mai normală, mai corectă”, crede Harra.
Cât despre cutremurele atât de frecvente care au zguduit lumea în ultimul an, vizionara consideră că România nu va fi nici ea ferită. “Acum vă spun clar că în 2010 va fi un cutremur şi în România! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decât cel din 1977, deşi nu vor fi mai mulţi morţi şi răniţi ca atunci, de asta vă asigur. Asta este partea bună a lucrurilor: că, deşi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de multi morţi şi răniţi.”
Mai mult, Harra crede că anul acesta, în lume, un cutremur puternic se va produce în fiecare săptămână. “În 2010, (…) cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade în locuri în care niciodată nu au fost. Putem să vorbim despre asta, însă nu putem să schimbăm nimic în ceea ce priveşte cursul firesc al lucrurilor. Şi asta pentru că noi, oamenii, trebuie să ajungem la concluzia că am făcut prea mult rău unii faţă de alţii, că ne-am rănit unii pe alţii! Omenirea trebuie să dea atenţie semnelor!”, a mai spus Harra.
Prezicerile lui Carmen Harra
În urmă cu un an, vizionara spunea într-un interviu acordat evz.ro că Traian Băsescu nu va mai rămâne mult timp în fruntea ţării şi că locul său va fi luat de un ”bărbat foarte atrăgător”.  În decembrie, în pline alegeri prezidenţiale, Carmen Harra a venit cu lămuriri suplimentare, oferind şi iniţiala posibilului viitor preşedinte – ”M”.
Despre români şi România, spune că vor mai avea nevoie de câţiva ani până să îşi revină din ”colapsul” în care se află.
„Marile schimbări ale României vor începe să fie simţite abia din anul 2012, care nu este sfârşitul lumii, ci al unei ere de 5.000 de ani. Ultimii cinci ani sunt consideraţi de întuneric, marcaţi de limitarea gândirii şi de un nivel de conştiinţă umană foarte scăzut, însă urmează să intrăm într-o perioadă de tranziţie şi apoi într-o eră pozitivă, care se numeşte „era de pace”, spunea Carmen Harra în 2009, la cumpăna dintre ani.