Evenimentul Zilei > Actualitate > Caransebeș. Au început sinuciderile de Blue Monday. Un pacient s-a aruncat de la etaj
Caransebeș. Au început sinuciderile de Blue Monday. Un pacient s-a aruncat de la etaj

Caransebeș. Au început sinuciderile de Blue Monday. Un pacient s-a aruncat de la etaj

Un bărbat internat într-un spital din vestul țării a decis să își pună capăt zilelor, în cea mai tristă zi din an. El s-a aruncat pe fereastră, după ce a forțat opritorul.

Incidentul a avut loc luni dimineața. Pacientul, internat la Spitalul Municipal Caransebeș, s-a aruncat de la etajul al treilea. Acesta era internat de aproape o lună. La un moment dat a ieșit din salon, a traversat coridoirul, s-a dus la o fereastră, a forțat opritorul, a deschis-o și s-a aruncat rapid în gol. „Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeș, ar fi părăsit salonul în care era internat și s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră și decedând”, au transmis reprezentantii IPJ Caraș – Severin.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga spitalului, pentru necropsie. Polițiștii încearcă acum să afle ce anume l-a determinat pe bărbat să comită acest gest extrem.

Bărbatul suferea de o boală cronică la inimă, fiind internat încă din 25 decembrie, cu prognostic rezervat, au declarat pentru Evz.ro surse medicale. În momentul în care a decis să se omoare, și-a scos singur perfuzia, fără ca acest lucru să fie observat de ceilalți doi bărbați intyernați în salon cu el.

Anul trecut, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș s-au mai înregistrat două sinucideri, de la Secția de Boli Interne.