Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere libere

Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere libere Sursa foto Youtube

Capitala Moldovei devine în acest sfârșit de săptămână loc de pelerinaj pentru capii lumii interlope veniți să asiste la priveghiul fostului luptător Costel Corduneanu. Unitățile de cazare din Iași funcționează aproape la capacitate maximă.

Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri

Costel Corduneanul fostul lider al clanului cu același nume a murit pe un pat de spital din Târgu Mureș. Mebrii familiei l-au adus la începutul acestei săptămâni în Iași, unde a fost depus la într-un cort uriaș pentru ca aproapiații și rudele să-i poată aducă un ultim omagiu. Trupul neînsuflețit al fostului luptător va fi înhumat vineri.

Surse din anturaju familiei au precizat că în prima zi de priveghi au cântat maneliști celebri precum Costel Biju, Cristi Nucă sau Maru din Berceni. Aceleași surse au menționat că interpreții de manele au cântat fără onorariu, însă au primit bani din dedicații.

Dedicații Corduneanu

Sursa foto: Arhiva EvZ

Iași a devenit „loc de pelerinaj” pentru interlopi

În prima zi de priveghi, au participat doar grupările de interlopi din Moldvoa și urmează ca până vineri să-și facă apariția nume grele din lumea infracțională. Florin Șpac, fost luptător la CS Dinamo și Marian Sîrbu zis și Box au fost printre primii prieteni care au ajuns în Capitala Moldovei pentr a-i aduce un ultim omagiu celui care s-a autointitulat „stăpânul Moldovei”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Costel Corduneanu ar fi fost cel care i-a introdus pe Box și Șpac în anturajul celui care deține cazinourile Las Vegas. Priveghiul fostului lider interlop a atras sute de oameni venite din colțurile străzii pentru a sta la căpătiul fostului luptător.

costel corduneanu

Sursa foto Arhiva EVZ

Sute de oameni au participat la priveghiul fostului luptător Costel Corduneanu

Hotelurile și pensiunile din zonă ar fi rămas fără camere de disponibile, astfel încât în perioada următoare hotelierii esteimează că vor rămâne fără locuri de cazare disponibile. Clanul Corduneanu, care se ocupa printre altele și cu șantaj, a fost condus de Costel și de frații lui, Adrian și Gelu.

Niciunul dintre membrii clanului nu a anunțat cine va prelua șefia, însă cel mai probabil Adrian zis și Beleaua va fi noul lider al grupării, scrie Gândul.ro.