Florin Salam, manea specială pentru Corduneanu. ”Acolo sus cine pleacă, nu mai vine niciodată”

Florin Salam, manea specială pentru Corduneanu. ”Acolo sus cine pleacă, nu mai vine niciodată” Sursa foto Arhiva EVZ

Celebrul manelist, Florin Salam ar fi făcut o melodie specială pentru Costel Corduneanu. Aceasta piesă a fost share-uită de nimeni altul decât Adrian Corduneanu, fratele interlopului. Melodia este una de jale, așa cum e tradiția în aceste clanuri. ”Pentru ce mai vin acasă/ Cine mă va aștepta. Cum poți să stai fără mine/ că eu nu pot fără tine/ Că vede și Dumnezeu că e trist sufletul meu.

Acolo sus cine pleacă /nu mai vine niciodată/ De cine mi e dor și sete nu-l mai văd/ nu mai mă vede”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei. Cert este că în aceste zile se așteaptă ca la Iași să vină mulți dintre cei din lumea interlopă din toată țara.

Și alți maneliști pregătesc câte o melodie specială

Printre ei este posibil să se numere și Nuțu Cămătaru, care era un apropiat al lui Costel Corduneanu. Pe de altă parte, așa cum este tradiția, cu siguranță la căpătâiul fostului sportiv vor cânta mulți maneliști. Printre care este posibil să se numere și Florin Salam. Mai ales că acesta este cunoscut pentru melodiile de jale pe care le interpretează la astfel de evenimente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar probabil că nu va fi singurul, având în vedere că este înmormântat un lider de clan interlop. Drept urmare din această după amiază, se așteaptă ca la Iași, mai exact la reședința lui Costel Corduneanu să se strângă toată floarea maneliștilor pentru a-i cânta la căpătâi.

Interlopi din toată țara se vor strânge la Iași

Cu siguranță și poliția va fi prezentă. Deși nu este vorba despre o crimă, așa cum a fost cazul lui Emi Pian, faptul că mai mulți lideri ai lumii interlope se întâlnesc nu e neapărat de bun augur.

Acesta este și motivul pentru care polițiștii vor fi în alertă. Costel Corduneanu și-a pierdut viața după ce în ultimele săptămâni acesta a stat mai mult prin spitale. În cele din urmă organismul său a cedat și în ciuda eforturilor medicilor nu a mai fi putut fi salvat.