Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO. Manelistul Costel Biju s-a ales cu plângere penală, după ce a amenințat cu „farmece” un polițist
VIDEO. Manelistul Costel Biju s-a ales cu plângere penală, după ce a amenințat cu „farmece” un polițist

VIDEO. Manelistul Costel Biju s-a ales cu plângere penală, după ce a amenințat cu „farmece” un polițist

Reprezentanții Sindicatului Europol au depus plângere penală împotriva manelistului Costel Biju, după ce acesta a amenințat cu „farmece” și „blesteme” un polițist care l-a amendat, pentru că nu purta mască de protecție

Cunoscutul manelist Costel Biju a fost surprins făfă mască de protecție la o stație de benzină și a fost amendat de un polițist.

Amenda a fost de 500 de lei. Biju a părut, în primă fază, dezorientat. S-a uitat la polițistul care i-a citit regulamentul, explicându-i ce a greșit, apoi l-a înștiințat care este valoarea sancțiunii. Manelistul și-a îmbrățișat iubita, s-a îndreptat către organul de ordine cu bulentinul în mână și a întrebat: „Plătesc amendă?” Apoi, îi rupe în față amenda.

Nervos, manelistul, după ce a a fost amendat, manelistul a început s-l ameninţe cu omul legii că o va pune pe mama lui să-i facă farmece.

Polițistul a înregistrat video scena. La finalul dialogului, manelistul i-a rupt polițistului procesul verbal în față.

După scandal, scandalagiul a mai primit o amenda de 800 pentru injurii aduse omului legii.

„Pentru abaterile constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, se arată în procesul verbal

Discuție halucinantă între manelistul Biju și polițistul care l-a amendat: ”Pregătește-te!”

Răspunsul polițistului a fost evident: ”Da!” Și atunci a ieșit blestemul din gura celebrului Biju: ”Te blestem, să moară familia mea! Deci să moară familia mea dacă nu te blestem!” Uluit, agentul îi spune să înceteze. ”Pregătește-te, în 15 zile…”, continuă Biju.

Polițistul întreabă: ”De ce să mă pregătesc?” ”Nu știu, mă duc la biserică să fac…”, zice Biju. ”Adică mă amenințați?”, continuă dialogul agentul. ”Nu ameninț, ferească Dumnezeu!”, se apără imediat manelistul. Care e de acord să semneze procesul verbal în care recunoaște că a greșit.

Și, pentru a avea ultimul cuvânt, mai mult, pentru a-l speria pe polițist, își întreabă un prieten: ”Bă, ce s-a întâmplat cu gaborul ăla care ți-a luat permisul?”, potrivit romaniatv.net

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.