Un show păcătos" nu se destramă. Chiar dacă "gurile rele" o vedeau plecată pe Daniela Crudu în urma unei noi bârfe sexuale, Dan Capatos, realizatorul emisiunii, spune că numele Cruduţei e e legat de dosarul reţelei de prostituţie din cauza răutăţii presei şi ea îi va rămâne asistentă.
"Este amestecat pentru că aşa au dorit nişte ziarişti să fie. Nu o putem judeca doar pentru că o publicaţie a nominalizat-o ca parte din acest scandal, în timp ce organele de anchetă nu au lăsat nici măcar să se înţeleagă că ar fi vorba de ea", a spus el.
Daniela Crudu a ajuns la emisiunea lui Capatos după un alt scandal sexual. "Legat de acel scandal, încă de la izbucnirea lui, am considerat că e nevinovată. Am şi demonstrat lucrul acesta, iar Leo de la Strehaia şi-a cerut scuze public şi în direct de la Daniela pentru scandalul în care a atras-o. Câteodată e foarte bine, ba chiar util să nu te iei după ce spune presa", crede realizatorul.
"Bătrânul" Stoian şi problemele vârstei
Plecarea coprezentatorului Mircea N. Stoian, deşi anticipată, pune probleme Showului Păcătos. "Nu putem bănui în ce fel se va schimba show-ul după plecarea lui Mircea. Vom vedea cu toţii schimbările în momentul în care vom da startul noului Show Păcătos".
Hotărârea lui Mircea nu a fost însă o surpriză pentru realizator "Ştiam de hotărârea lui de ceva timp. Având în vedere motivele ce ţin de probleme contractuale, nu am putut decât să-l asigur că lucrurile se vor rezolva. Din păcate, la vârsta lui timpul nu mai are răbdare", explică Dan Capatos.
"Nu există niciun fel de competiţie, competiţia este doar în mintea lor. Există Un show păcătos şi restul lumii."
DAN CAPATOS, realizator TV

Citiţi şi:

  • Mircea N. Stoian: "Simt că nu mai fac parte din acea familie"
  • Cea mai tare lovitură din showbiz. Mircea N. Stoian dezvăluie: „Atmosfera la emisiune era irespirabilă”
  • Află pe cine s-a supărat Dan Capatos: „A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier”
  • Cum a ajuns Daniela Crudu regina sexului din România. Povestea fetei cu cei mai importanţi bărbaţi din ţară în LISTA EI SECRETĂ