Familia și fanii vedetei au motive de bucurie, pentru că Busu va putea să plece acasă, după mai bine de o săptămână de la infarctul miocardic suferit la Craiova.

Starea de sănătate a lui Busu este acum stabilă, au confirmat sursele medicale citate de Cancan, așa că nu mai e nevoie să fie permanent sub atenţie medicală. 

Reamintim că Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, chiar în timpul unui spectacol pe care îl susţinea la Craiova. Înițial, omul de televiziune a fost ajutat, de colegi, apoi dus de urgenţă la un spital din Craiova, unde a fost operat. 

Busu a scăpat astfel cu viaţă într-un moment crucial, însă, situaţia lui este încă incertă. În ciuda faptului că intervenţia chirigicală a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca vedetei să i se mai monteze un al doilea stent, pentru siguranţă totală!

La scurt timp de la intervenţia chirurgicală, Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală, unde a fost transportat cu ajutorul unui elicopter.

Totuşi, în mod surprinzător, Florin Busuioc a stat în spitalul bucureştean mai mult decât se preconizase initial! Operaţia de introducere a unui stent nu necesită decât maxim trei zile de internare, căci, în realitate, ea nu este una complicată şi nici nu se face cu anestezie totală! Motivul rămanerii bărbatului în clinică este însă altul şi este o decizie a familiei.

Te-ar putea interesa și: