Evenimentul Zilei > Actualitate > Burleanu are motive de teamă. Prodanca a pus ochii pe șefia FRF
Burleanu are motive de teamă. Prodanca a pus ochii pe șefia FRF

Burleanu are motive de teamă. Prodanca a pus ochii pe șefia FRF

Dacă ar ajunge la conducerea Federației Române de Fotbal sau a Ligii Profesioniste, Ana Maria Prodan nu ar mai permite bătaia de joc la adresa fotbaliștilor, ar interzice favorurile și ar impune corectitudinea și ordinea.

Agentul Anamaria Prodan a vorbit despre activitatea sa actuală și planurile de viitor. Ea a povestit că în cazul în care va ajunge președinte la Federația Română de Fotbal sau la Liga Profesionistă va impune un alt stil de lucru, bazat pe corectitudine și ordine.

„Primul și cel mai important… nu aș mai permite bătaie de joc la adresa jucătorilor. Banii în cont escrow … ai bani, faci fotbal! Nu ai, stai acasă. Nu îți bați joc de munca și de viața fotbaliștilor. Al doilea: fără ajutor sau favoruri pentru nimeni. Și nu în ultimul rând, corectitudinea și ordinea trebuie să primeze”, a spus Anamaria Prodan.

Impresarul a precizat că este o tipă ambițioasă care își dorește să fie prima în tot ceea ce face. Anamaria Prodan a spus că atunci când va renunța la meseria de agent va deveni investitor.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”, a subliniat Prodanca.

În acest context, ea a afirmat că mass-media a jucat un rol foarte important în cariera sa, aparițiile din presă ajutând-o să se dezvolte în plan profesional.

„Mass-media te ajută enorm. Imaginea este un lucru foarte important pentru oricine. Pe mine m-a ajutat mult. Am comunicat perfect cu mass-media și mi-am făcut un capital de imagine incredibil în acest fel”, a declarat Anamaria Prodan.

Agentul a mai vorbit și despre jucătorii pe care îi are în portofoliu, dar și despre câștigurile pe care le obține din contractele de reprezentare. Totodată a precizat că susține jucătorii pe care îi reprezintă și îi ajută cu sfaturi atât în domeniul financiar, cât și personal

„Câștiguri sunt peste tot pentru că, dacă ești serios și profesionist, lumea are încredere în tine. Mai ușor la jucători parcă (…) Toți ai mei trebuie să vorbească cu mine. Mai ales când vine vorba de viața  lor personală… de investiții. Pentru că, până acum, ai mei au ajuns foarte bine. Mulți sunt milionari… i-am ajutat să ajungă mari… să facă investiții. Să le asigure copiilor un viitor strălucit”, a mai relatat Anamaria Prodan.

Într-un final, ea a mărturisit că intenționează să se retragă la Las Vegas, atunci când va împlini vârsta de …90 de ani.

„Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 …. că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăznet. La 60 o să arat și mai bine  deci nu mă retrag”, a mai spus Anamaria Prodan, într-un interviu care a apărut pe narcisraducan.ro, pagina fostului international stelist Narcis Răducan.

 

Anamaria Prodan, emoționată până la lacrimi! „Datorită ție, mama mai trăiește”

Ana Maria Prodan nu se lasă! I-a mai dat o palmă lui Dan Alexa