Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în România. Celebrul bucătar a murit. A stat în comă o săptămână. Detalii bizare
Doliu în România. Celebrul bucătar a murit. A stat în comă o săptămână. Detalii bizare

Doliu în România. Celebrul bucătar a murit. A stat în comă o săptămână. Detalii bizare

Bucătarul Adrian Pop, imaginea unui cunoscut lanț de supermaket-uri din România, a murit. Acesta a ajuns în comă la spital, în condiții bizarre.

Bucătarul Adrian Pop, imaginea lanțului de magazine Selgros, a murit. În urmă cu o săptămână, acesta a ajuns în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj, după ce a fost la un chef cu polițiștii.

EvZ a prezentat toate detaliile acestui caz. Sâmbătă seară, 13 martie, Adrian Pop era la muncă, la Pensiunea Suatu. Soția sa ne-a declarat că a vorbit cu el în jurul orei 22.30, iar acesta i-a spus că este oboist și mai are de muncă.

„I-am spus să doarmă la pensiune și că ne vedem a doua zi. Mi-a zis că mai are de lucru și că e obosit. Apoi, dimineața la 8.30 m-a sunat de la Poliție, să îmi zică că Adrian e în stare critică la spital”, A spus soția celebrului bucătar.

Cu toate acestea, se pare că Adrian Pop a plecat de la Suatu la ora 1.30, alături de un grup de persoane, printre care și doi polițiști. Unul dintre ei era Cristian Marchiș, agent la Postul de Poliție Apahida, cel a cărui zi de naștere era sărbătorită.

Surse de la Poliția Cluj au declarat pentru EvZ că Marchiș și grupul lui de prieteni au sărbătorit prima dată la Apahida, la localul Papahida. Ulterior, petrecăreții au parcurs 25 de kilometric până la Suatu pentru a continua petrecerea. După ce cei de la Suatu au refuzat să le dea de băut, grupul a revenit la Apahida.

Ultimul prieten care l-a văzut în viață pe Adrian Pop, este N.M. Acesta a declarat că celebrul bucătar l-a sunat pentru a veni să îl ia cu mașina. Când a ajuns acolo. N.M l-a găsit pe Pop făcând skandenberg cu o altă persoană.

Bucătarul Adrian Pop, imaginea lanțului de magazine Selgros, a murit. Poveste bizară

„Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a declarat Nicolae M.

În tot acest timp, polițiștii au dispărut. „Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, ne-a mai spus bărbatul.

Oamenii legii clujeni susțin că Adrian Pop a fost găsit în stare de comă și preluat de un echipaj de la SMURD Cluj.

„Este în stare critică. Când spun critic, înseamnă că e critic. Mai multe amănunte nu vă pot oferi”, a spus profesor doctor Ștefan Florian.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În referire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de urgență și la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”.