Evenimentul ZileiMondenBrenciu despre întoarcerea la PRO TV. ”Este …”

Brenciu despre întoarcerea la PRO TV. ”Este …”

Brenciu despre întoarcerea la PRO TV. ”Este …”
Megastarul Horea Brenciu a povestit despre plecarea de la Antena 1 și revenirea la televiziunea de top PRO TV, unde face parte din juriul emisiunii ”Vocea României”.

Întors la PRO TV, Horia Brenciu a povestit că s-a simțit bine încă din prima zi de filmări la emisiunea ”Vocea României”, și că nu a simțit nicio emoție prin plecarea de la Antena 1 la postul concurent. Mai mult, cu banii de instalare, Brenciu și-a cumpărat un autoturism de lux, marca Mercedes pentru care ar fi dat 80.000 de euro. ”

”În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva.

Mai mult, vedeta a povestit și despre colegul lui din juriul emisiunii, Tudor Chirilă, despre care spune că ”e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”.


Accesează: