Evenimentul Zilei > Politica > Update. Baie de sânge la sediul PSD! S-a automutilat în fața tuturor
Update. Baie de sânge la sediul PSD! S-a automutilat în fața tuturor

Update. Baie de sânge la sediul PSD! S-a automutilat în fața tuturor

Scene șocante la PSD, chiar în sediul partidului social-democrat.

UPDATE. „Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.

La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează Poliția Română în cadrul unui comunicat.

O angajată a partidului social-democrat a avut o cădere nervoasă. Conform martorilor, victima a avut un comportament neobișnuit pe parcursul zilei și seara a avut o cădere nervoasă. Femeia s-a automutilat și și-a produs câteva leziuni.

Din informațiile oferite de Antena 3, la sediul partidului erau doar angajații, liderii partidului Marcel Ciolacu nefiind în sediu. De asemenea, din primele zvonuri, femeia – care avea aproximativ 45 de ani – ar fi fost găsită dezbrăcată.

Femeia era detașată la Departamentul de Monitorizare al PSD. Aceasta a venit, în această după-amiază, îmbrăcată în pijamale, la sediul PSD de pe bulevardul Kiseleff din București și a început să facă scandal. Femeia a spart un geam, iar apoi a început să se taie.

Marcel Ciolacu a fost dimineață la sediul de pe Kiseleff, însă ulterior s-a dus în Parlament, unde a aruncat critici dure către Ludovic Orban și liberali.

„Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? I-ați mințit de atâtea ori. Sunteți singurul guvern din istorie care a trecut bugetul țării prin asumare. Ați spus că aveți bani în buget pentru toți. Ați mintit, pentru copii, pentru profesori, pentru pensionari, nu ați mai avut bani. Nici pentru antreprenori, nici pentru fermieri. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu pentru că ați furat bani”, a transmis Ciolacu.

„Dumneavoastră sunteți adevăratul răspândac a sărăciei. Singura promisiune onorată a fost către prietenii dumneavoastră politici, să-i faceți și mai bogați din banii românilor, din sutele de miliarde împrumutate. Caracatița penelistă a fost singura care a prosperat în pandemie. Sunteți corupție până în măduva oaselor. Ați furat până și măștile pensionarilor, măștile care trebuiau să ajungă la cei mai vulnerabili dintre români, la cei care nu au ce mânca. Ați furat tabletele copiilor, ați furat până și ventilatoarele care acum ar fi putut salva vieți omenești”, a adăugat liderul social-democrat, în Parlament.

„Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus. Trebuie oprit, lucrurile trebuie repuse sub control!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Revenim cu detalii!