Evenimentul Zilei > Actualitate > Borcea i-a băgat în şedinţă pe „câini”
Borcea i-a băgat în şedinţă pe „câini”

Borcea i-a băgat în şedinţă pe „câini”

Cristi Borcea, preşedintele executiv al echipei de fotbal Dinamo, a revenit astăzi din concediul petrecut în America. De la aeroport, Borcea a mers direct în Ştefan cel Mare pentru a sta de vorbă cu jucătorii după ultimele evenimente de la echipă.

Borcea a intrat în şedinţă alături de Nicoale Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, şi de antrenorul Cornel Ţălnar. La ieşire, Borcea n-a dorit să spună despre ce s-a discutat în vestiar.
"Nu s-a luat nicio decizie!", a fost singura declaraţie dată de Borcea.
Miercurea trecută, imediat după eliminarea din Cupa României, Ousmane N’Doye, Djakaridja Kone şi Zie Diabate au plecat din cantonamentul de la Cluj şi au petrecut până spre dimineaţă. Joi, Florin Bratu a plecat spre Bucureşti, trimis de Cornel Ţălnar pentru a evolua la echipa a doua.
Cinci jucători, Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe, au decis să fie solidari cu Bratu şi au părăsit echipa cu destinaţia Bucureşti.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.