Borcea a făcut senzaţie printre gură-cască!

Borcea a făcut senzaţie printre gură-cască!

Dinamovistul a provocat întreruperea circulaţiei pe Calea Floreasca. Un fan i-a pupat mâna unui bodyguard pentru o poză cu şeful "câinilor"!

Cristi Borcea a fost externat ieri de la Spitalul de Urgenţă, la o săptămână după ce a fost operat pe cord. Evenimentul a fost marcat de o conferinţă de presă la care dinamovistul a participat împreună cu reputatul doctor Şerban Brădişteanu. "Voi fi mult mai atent cu viaţa mea. Sufeream de aceeaşi boală ca şi Muamba (n.r. - jucătorul de la Bolton care a suferit un infarct pe teren). Am avut şansa să fiu salvat a doua oară", a spus conducătorul "câinilor". A oprit munca pe un şantier De la ieşirea din spital şi până la maşină, dinamovistul şi Alina, soţia sa, au fost escortaţi de gărzile de corp şi de o grămadă de gură-cască. Unul dintre curioşi a renunţat să mai înfulece cu poftă dintr-un sandwich şi a scos telefonul pentru a realiza un instantaneu cu "vedetele". Oprit de unul dintre bodyguarzi, fanul a apelat la un gest extrem faţă de omul de ordine pentru a-i permite privilegiul să facă poza mult dorită: i-a pupat mâna! "Am poză cu barosanu’ acuma. Sunt şmecher", s-a lăudat acesta. Muncitorii de pe un şantier aflat în apropiere au lăsat de izbelişte o betonieră ce trebuia să fie descărcată şi au ţinut neapărat săi amintească lui Borcea de ultimul insucces al lui Dinamo: "Domnu’ Borcea, am zis că v-a îmbolnăvit mai rău meciul cu Sportul".

Până să ajungă la maşină, Borcea a provocat şi întreruperea circulaţiei pe Calea Floreasca. ÎNFRÂNĂRI Adio meciuri şi şaorme "cu de toate" Cristi Borcea a anunţat că nu va mai merge pe stadion timp de jumătate de an, dar a dat-o din nou în bară, arătând grave carenţe la matematică. "Voi fi mult mai atent cu viaţa mea. De acum asta are prioritate. Nu o să mă mai vedeţi la meciuri timp de şase luni. O să mă vedeţi doar la finala Cupei României (n.r. - programată în mai!)", a spus dinamovistul. De asemenea, doctorul Şerban Brădişteanu i-a recomandat lui Borcea să devină lacto-vegetarian. Şaorma "cu de toate" va dispărea definitiv din viaţa omului de afaceri. Citiţi şi:

  • Cristi Borcea: "Îmi voi schimba viaţa!"

Ne puteți urmări și pe Google News