Evenimentul Zilei > Social > Bogdan Stanoevici, răpus de Covid-19? Codrin Ştefănescu şi Diana Şoşoacă au aflat altceva
Bogdan Stanoevici, răpus de Covid-19? Codrin Ştefănescu şi Diana Şoşoacă au aflat altceva

Bogdan Stanoevici, răpus de Covid-19? Codrin Ştefănescu şi Diana Şoşoacă au aflat altceva

Bogdan Stanoevici a murit marţi la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, dar Codrin Ştefănescu şi Diana Şoşoacă susţin că actorul nu a decedat din cauza complicaţiilor apărute în urma infectării cu Covid-19, ci altul a fost motivul dispariţiei sale.

Fostul secretar general al PSD a fost unul dintre apropiaţii lui Bogdan Stanoevici. Astfel, Codrin Ştefănescu a transmis că are alte informaţii despre decesul actorului.

Pe Facebook, unul dintre puţinii care mai ţine legătura cu Dragnea la penitenciarul Rahova, a spus că Stanoevici n-a murit de Covid-19. Actorul ar fi fost doborât de un microb din spital.

Nu Covid-19 l-a răpus pe Bogdan Stanoevici

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești în zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș!

Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de covid-19, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți!

Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secundă! Dumnezeu să te aibă în pazā, Bogdan”, a transmis Codrin Ştefănescu.

Şoşoacă: „Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid-19!”

bogdan stanoevici covid 19
Diana Şoşoacă şi Bogdan Stanoevici.

La rândul ei, şi senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, a avut un punct de vedere asemănător. Avocata l-a cunoscut destul bine pe Bogdan Stanoevici şi se pare că a obţinut mai multe informaţii despre ştirea neagră.

„Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decât l-am iubit noi! Dumnezeu să te odihnească-n pace!

Rămâne frumusețea unor momente unice trăite împreună! Pentru toți DEȘTEPȚII din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid-19!

Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață, care nu i-au fost tratate. La 62 de ani arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las.

Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

Cine a fost Bogdan Stanoevici?

„Actorul Bogdan Stanoevici (Bogdan Dragoş Aureliu Marian Stanoevici) s-a născut la 22 ianuarie 1958, la Bucureşti. A absolvit, în 1982, UNATC I. L. Caragiale.

Între 1979 şi 1989, Bogdan Stanoevici a interpretat o serie de roluri principale în film şi în teatru. El era unul dintre cunoscuţii membri al grupului SONG.

Dintre cele 13 lungmetraje în care a jucat înainte de ’89 amintim: Eu, tu, şi… Ovidiu (1978), Destinaţia Mahmudia (1981). Au mai fost Trandafirul galben (1982), Să mori rănit din dragoste de viaţă (1984), Noi, cei din linia întâi (1985).

De asemenea, el a jucat în Secretul lui Nemesis (1987), François Villon – Poetul vagabond (1987) şi Sania albastrăa.

A jucat în piese de teatru şi a apărut în mai multe emisiuni la Televiziunea naţională. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franţa.

Carieră consistentă şi în Franţa

În Hexagon a mai jucat în filme ca La Ferme, de Mathieu Zeitindjioglou (2001), Quicksand de John Makenzie (2001). Au mai fost producţiile Toronto R-V de Andra Nicols (2004), Tertium non datur de Lucian Pintilie (2005).

În Franţa a început cu scheciuri pentru televiziune, la Canal Plus, parodiind procesul lui Ceauşescu, la modă în 1990.

Ulterior a apărut în emisiuni de televiziune şi a jucat pe scenele de teatru franceze. În februarie 2011, Bogdan Stanoevici a revenit in România.

A revenit cu ocazia premierei filmului israelo-franco-român, Misiunea directorului de resurse umane, în regia lui Eran Riklis.

A fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Ponta III, între 5 martie şi 16 decembrie 2014.

La 16 ianuarie 2015 a devenit secretar de stat în Ministerul Culturii, funcţie deţinută până la 29 decembrie 2015.

În perioada februarie 2017- februarie 2020, Bogdan Stanoevici a fost director general interimar al Circului Metropolitan (Globus) din Bucureşti”, arată Agerpres.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.