Bogdan Chirieac şi Sorin Ovidiu Vîntu: doi prieteni | VIDEO

Bogdan Chirieac şi Sorin Ovidiu Vîntu: doi prieteni | VIDEO

Analistul independent Bogdan Chirieac şi mogulul independent Sorin Ovidiu Vîntu au fost surprinşi, ieri, în timpul unei discuţii de taină, purtate discret, în autoturismul de lux al lui SOV.

Momentul care relevă pritenia celor doi este cel de la scindarea postului Realitatea TV. Regizorul Florin Iepan, prezent în calitate de invitat, în studiourile din Casa Presei în acele clipe l-a surprins pe Bogdan Chirieac în timp ce îl elogia pe prietenul său "Sorin", Sorin Ovidiu Vîntu, pentru mişcarea "genială" pe care a făcut-o pentru a-şi lua înapoi televiziunea din mâinile lui Sebastian Ghiţă.

"În orice caz, prietenul meu Sorin, vreau să spun că este un tip genial. N-ai ce să faci. Fără bani, alungat, făcut, tot... E genial (...) M-a sunat astăzi şi i-am spus: "Grasuţule, eşti minunat!". Băi, îl apreciez, este briliant!", i-a povestit Chireac, vizibil încantat Corinei Drăgotescu, dupa cum se vede în înregistrarea video postată pe youtube. "Absolut, absolut genial! Pentru că lovitura asta clar că este...", a replicat şi Corina Drăgotescu.

Prezent la discutie Florin Iepan a întrebat aparent nedumerit: "Cine e briliant, spuneţi-mi şi mie. Domnul Vîntu?".

Ne puteți urmări și pe Google News

Înregistrarea continuă cu un dialog între Bogdan Chirieac şi Corina Drăgostescu. "Adică cine a fost atât de iscusit să ia toată...?", întreabă Chirieac. "Cred că Sorin Enache. Că el este coordonatorul de zona acolo", răspunde Corin Dragotescu, adăugând: "Cred că Sorin Enache, ei sunt maeştri în lovituri din astea". CITIŢI ŞI: Stenograme din Dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu: "Suspendarea a fost făcută ca urmare a alianţelor pe care le-am construit eu"

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/3XTPJUN0HA4" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe>